Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
![]() |
Quiz bez Spider-Mana - Wersja do druku +- Spider-Man Online Forum (http://forum.spider-man.org.pl) +-- Dział: Spider-Man Online (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=104) +--- Dział: Bez tematu (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=131) +---- Dział: Chat (http://forum.spider-man.org.pl/forumdisplay.php?fid=111) +---- Wątek: Quiz bez Spider-Mana (/showthread.php?tid=183) |
Quiz bez Spider-Mana - Revan - 17.06.2008 Który film z Arnoldem Schwarzeneggerem jest na podstawie powiesci Stephen'a King'a? Quiz bez Spider-Mana - Altair_Fan - 17.06.2008 Uciekinier? Ang. The Running Man...? Nie jestem pewien Naruto_Fan Quiz bez Spider-Mana - Revan - 17.06.2008 "Whats the number 1 television show in the whole wide world? The RUNNING MAN!!!" Zadajesz B) Quiz bez Spider-Mana - Altair_Fan - 17.06.2008 Zasady kodeksu asasynow jakie sa w grze Assassin's Creed (nie szukajcie w necie, prosze). Naruto_Fan To jak maja niby na to odpowiedziec ludzie nie majacy gry? - dop Wookie Chodzi wlasnie o to zeby odpowiedzieli ludzie majacy ta gre... / Naruto_Fan Quiz bez Spider-Mana - Pawcio - 17.06.2008 1.Nie zabijaj niewinnych 2.Dzialaj potajemnie 3.Nie narazaj organizacji Quiz bez Spider-Mana - Altair_Fan - 17.06.2008 Nic nie jest prawda, wszystko jest dozwolone. A dozwolone jest mi dac pozwolenie na zadawanie ci Pawcio :D tzn. zadajesz ;). Quiz bez Spider-Mana - Pawcio - 17.06.2008 Okej. No to cos nietypowego. Co sie stanie, jesli zrzuce komus zlotówke na glowe z wysokosci 10-tego pietra? Quiz bez Spider-Mana - Altair_Fan - 17.06.2008 Po prostu go zaboli? Choc moze mu sie cos z glowa pomieszac... Quiz bez Spider-Mana - Black Spidey - 17.06.2008 Starci przytomnosc :P Quiz bez Spider-Mana - Pawcio - 17.06.2008 Nie i nie :P Quiz bez Spider-Mana - Altair_Fan - 17.06.2008 Moze go zabic? Bo zlotowka nabierze rozpedu i moze z porzadna sila walnac w leb...i moze byc ded na miejscu... najprawdopobniej moze przebic glowe... Quiz bez Spider-Mana - Vader23 - 17.06.2008 wbije sie mu przez mózg i zatrzyma przy oku. :D Bezsensowny post. Pilnuj sie.- dop Wookie Quiz bez Spider-Mana - Altair_Fan - 17.06.2008 Vader23,Jun 17 2008, 08:17 PM napisał(a):wbije sie mu przez mózg i zatrzyma przy oku. :DWidac, ze na forum udzielaja sie dzieci, ktore sie nudza i pisza bezsensowne "basniowe" posty...no sorry, ale to prawda... napisal bys cos normalnego :/. Naruto_Fan A ty taki dorosly jestes? Jak dla mnie jestes ostatnia osoba, która powinna wydawac takie opinie. Twój post równiez jest nie na temat wiec ostrzegam. Nastepnym razem nie bede cie pouczal slownie.- dop Wookie. Quiz bez Spider-Mana - Black Spidey - 17.06.2008 Ofiara moze stracic pamiec :venom: Quiz bez Spider-Mana - QbaS - 17.06.2008 Naruto_Fan,Jun 17 2008, 09:24 PM napisał(a):Widac, ze na forum udzielaja sie dzieci, ktore sie nudza i pisza bezsensowne "basniowe" posty...no sorry, ale to prawda...Nie no, Ty wlasnie wykazales najbardziej dojrzaly poziom. Tak, tak, to prawda. Naruto_Fan napisał(a):napisal bys cos normalnego :/.Przestalbys wreszcie pisac nie na temat. Pawcio napisał(a):Co sie stanie, jesli zrzuce komus zlotówke na glowe z wysokosci 10-tego pietra?A skad ja mam kurcze wiedziec? :P Sadze, ze spowodowalaby wielkieego guza ;] Aby rozwiazac ta zagadke zwrócmy uwage na szczególy. Przyjmujac, ze jedno pietro to 3m, nasza moneta ma do pokonania droge 30m. Jak wiemy przyspieszenie ziemskie wynosi ~10 m/s^2. Majac te dane mozemy policzyc czas spadania monety, korzystajac z wzoru na droge w ruchu jednostajnie przyspieszonym.
Quiz bez Spider-Mana - Pawcio - 17.06.2008 Naruto Fan, raaaaaaaany, ja rozumiem ze kos Cie moze denerwowac, ale kolega jest nowy, niedoswiadczony w forach, krytykujesz go, a sam spamujesz. Swoja droga, ile masz lat, ze jestes taki hiper dorosly? To wlasnie mnie denerwuje: oczekujemy od ludzi szacunku, a sami go nie okazujemy... Swoja droga, zadajesz. Quiz bez Spider-Mana - Altair_Fan - 18.06.2008 No sorry. Wiem, ze on ma 11 lat, ale napisalby cos z sensem..., a nie "Zatrzyma przy oku". Tez nie jestem dorosly, ale tez nie jestem na tyle dzieckiem, zeby pisac takie cos jak Vader23 np. napisalby, ze moze sie cos stac, a ten post to byl taki... nieprawdziwy mozna powiedziec ;). Dobra mialem zadawac... Ile najwiecej pamieci graficznej ma GeForce 9800 GX2? Naruto_Fan Quiz bez Spider-Mana - Fox Mulder - 18.06.2008 Nie wiem. Zgaduje. 1 GB? Quiz bez Spider-Mana - Altair_Fan - 18.06.2008 Blisko..., ale jeszcze nie to. Podpowiedz. Posiada dwie pamieci. Nie jedna. Naruto_Fan Quiz bez Spider-Mana - Black Spidey - 18.06.2008 2 GB?? :jjj: |