Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unikatowe koszulki z Venomem i Spider-Manem!
Exclamation 
Z racji współpracy między SM0 a 0therTees, można, do soboty(28.06) do 22 zamówić różne rodzaje koszulek(T-shirt, kaptur itd.) z tym oto logiem

SZCZEGÓŁY -> http://www.spider-man.org.pl/news/smo-koszulka-z-rabatem-od-othertees/

Spidey_read_thread
Odpowiedz
Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!!!!
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Odpowiedz
Jakieś 2 miesiące temu identyczny wzór był na sprzedaż na Qwertee.com, oczywiście kupiłem bez wahania. Wink Obecnie to chyba moja ulubiona koszulka.

Co do jakości, zdecydowanie mogę polecić zarówno Othertees.com jak i Qwertee.com. Robiłem u nich zakupy już nie raz i za każdym razem byłem zadowolony zarówno z koszulek jak i nadruków.
I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
Odpowiedz
Ja właśnie zamówiłem jedną. Zachęcam innych Wink
Odpowiedz
Fajnie by było!
Odpowiedz
Wykorzystam ten temat i podrzucę kolejny limitowany wzór ze Spider-Manem i Venomem jaki pojawił się dziś na http://teefury.com. Koszt to $11 za koszulkę i $3 za wysyłkę. Oferta ważna przez kolejne 19 godzin.

Odpowiedz
I jeszcze jeden dobowy wzór, tym razem z http://aplentee.com. Niestety troszkę droższa, bo kosztuje 15 USD za koszulkę i 3 GBP za wysyłkę.

Odpowiedz
0trzymałem jakiś czas temu koszulkę. Sam materiał 0K, rozmiar wybrałem słuszny. Nadruk wygląda ładnie, acz uważam że jego jakość jest średnia. Nie robi wrażenia wytrzymałego w dotyku, ale się okaże.

BTW- w różnych sklepach z ciuchami młodzieżowymi widzę wysyp koszulek z logiem Supermana oraz z Garfieldem. Pająka widać częściej na plecakach i kaszkietówkach, szczególnie u najmłodszych.

0dnosicie to samo wrażenie?
Odpowiedz
Niestety, ubrania dla młodzieży/dorosłych jakoś rzadko bywają przyozdobione w marvelowskie emblematy. Co zaś się tyczy dzieciaków to sprawa wygląda zupełnie inaczej. W sklepach dyskontowych, zwłaszcza w Realu, widywałem masę przeróżnych dziecięcych koszulek, spodenek, bielizny itp. z Pajączkiem (dziś - najczęściej w wersji z animacji "Ultimate"... brrr) w roli głównej. Niestety w bardzo małych rozmiarach, że nawet ja muszę obejść się smakiem ^^'
Odpowiedz
Szkodziutko. Zaraz, zaraz, zaraz, masz coś do "Mega Spider-Mana"? To nowy serial, więc jest na tym wszystkim. No a w ogóle mam takie fajne gumki na ręce ze Spider Sense Spider-Man, więc Mega Spider-Man nie jest jako jedyny.
Odpowiedz
Nie no, gadżety ze Spider-Sense też się pojawiają, ale tu mówiliśmy o ubraniach. Sam ze Spider-Sense mam chociażby portfel, teczkę czy zeszyt.

Cytat:Zaraz, zaraz, zaraz, masz coś do "Mega Spider-Mana"?

Ten serial, z wyjątkiem kilku odcinków, to syf jakich mało.
Odpowiedz
W sumie... sama animacja (w sensie rysunki) jest KRYTYCZNA!!! Postać MJ i Petera jest dziwnie narysowana. Wszystko dzieje się nawet przed Mutacją Królowej.
Odpowiedz
Akurat kreska i animacja w tym serialu są jednymi z nielicznych plusów.

@Dawidos: mógłbyś nas przerzucić z tymi postami do stosownego tematu?
Odpowiedz
Mówsz-Masz:

Ten wzorek znalazłem na Allegro.pl. Ważne do 2 sierpnia 16:24:30.
Więcej na:
http://allegro.pl/venom-t-shirt-marvel-spiderman-bluzy-i4450126373.html
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości