Liczba postów: 97
Liczba wątków: 15
Reputacja:
8
27.06.2014 , 11:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.06.2014 , 11:44 przez Spider-Kapi.)
Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!!!!
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jakieś 2 miesiące temu identyczny wzór był na sprzedaż na Qwertee.com, oczywiście
kupiłem bez wahania.

Obecnie to chyba moja ulubiona koszulka.
Co do jakości, zdecydowanie mogę polecić zarówno Othertees.com jak i Qwertee.com. Robiłem u nich zakupy już nie raz i za każdym razem byłem zadowolony zarówno z koszulek jak i nadruków.
I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
Reputacja:
8
Fajnie by było!
Reputacja:
0
01.07.2014 , 09:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.07.2014 , 09:22 przez CTSG.)
Wykorzystam ten temat i podrzucę kolejny limitowany wzór ze Spider-Manem i Venomem jaki pojawił się dziś na
http://teefury.com. Koszt to $11 za koszulkę i $3 za wysyłkę. Oferta ważna przez kolejne 19 godzin.
Reputacja:
0
I jeszcze jeden dobowy wzór, tym razem z
http://aplentee.com. Niestety troszkę droższa, bo kosztuje 15 USD za koszulkę i 3 GBP za wysyłkę.
Liczba postów: 886
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
0trzymałem jakiś czas temu koszulkę. Sam materiał 0K, rozmiar wybrałem słuszny. Nadruk wygląda ładnie, acz uważam że jego jakość jest średnia. Nie robi wrażenia wytrzymałego w dotyku, ale się okaże.
BTW- w różnych sklepach z ciuchami młodzieżowymi widzę wysyp koszulek z logiem Supermana oraz z Garfieldem. Pająka widać częściej na plecakach i kaszkietówkach, szczególnie u najmłodszych.
0dnosicie to samo wrażenie?
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Niestety, ubrania dla młodzieży/dorosłych jakoś rzadko bywają przyozdobione w marvelowskie emblematy. Co zaś się tyczy dzieciaków to sprawa wygląda zupełnie inaczej. W sklepach dyskontowych, zwłaszcza w Realu, widywałem masę przeróżnych dziecięcych koszulek, spodenek, bielizny itp. z Pajączkiem (dziś - najczęściej w wersji z animacji "Ultimate"... brrr) w roli głównej. Niestety w bardzo małych rozmiarach, że nawet ja muszę obejść się smakiem ^^'
Reputacja:
8
Szkodziutko. Zaraz, zaraz, zaraz, masz coś do "Mega Spider-Mana"? To nowy serial, więc jest na tym wszystkim. No a w ogóle mam takie fajne gumki na ręce ze Spider Sense Spider-Man, więc Mega Spider-Man nie jest jako jedyny.
Reputacja:
8
W sumie... sama animacja (w sensie rysunki) jest KRYTYCZNA!!! Postać MJ i Petera jest dziwnie narysowana. Wszystko dzieje się nawet przed Mutacją Królowej.
Reputacja:
8
Mówsz-Masz:

Ten wzorek znalazłem na Allegro.pl. Ważne do 2 sierpnia 16:24:30.
Więcej na:
http://allegro.pl/venom-t-shirt-marvel-spiderman-bluzy-i4450126373.html