Liczba postów: 550
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Uwa?am także ,że to świetny serial.Mia? swój własny ,wyjątkowy klimat.Podoba? mi się także strój spideya.Nie rozumiem tych ,którzy uważają ten serial za głupi.Jest trochę odmienny i jest to całkowita alternatywa.Ale to te czynniki sprawiaj? ,że serial jest na prawd? wyjątkowy.Naprawd? bardzo żałuj? ,że nie zrobiono kontynuacji.
Liczba postów: 199
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Ten serial to marna podróba Batman Beyond.
Reputacja:
0
BB był zrealizowany wcześniej. w SM:Unlimieted pojawiaj? motywy z tego serialu np kamufla? termooptyczny i ogólna wizja świata . Scenariusze i walki są słabe w tej wersji Spidera. Lepiej ponownie obejrzeć Spectaculara.
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
18.07.2009 , 15:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2009 , 08:08 przez Joe.)
Jednak Spider-Man Unlimited to nasz Peter tylko w innym wymiarze. A Batman Beyond to przyszłość a nie inny wymiar, i Wayne'a zast?puje młody Terry. Lekkie zbie?ności mogę był co najwyżej wizualne.
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
Reputacja:
0
Polska lokalizacja była jeszcze gorsza od serialu . Zatrudnili 3 lektorów którzy udawali dubibng.
Liczba postów: 235
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Kiedy? byłem rozczarowany tym serialem, teraz widzę ją jako ciekaw? alternatyw?:)
Odskocznie od klasyki, chociaż wolę zdecydowanie Amazing SM;)
Liczba postów: 890
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
05.04.2010 , 20:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2010 , 20:36 przez Scarlet Spider.)
W temacie tym już zabraćem głos, z perspektywy czasu dodam jeszcze że jedyne co na uwagę zas?uguje to muzyka. Zarówno ta w odcinkach jak i ta rozpoczynająca każdy odcinek. Przyznam że jeśli komu? znudziś się klasyczny Main Theme z TAS lub starych kreskówek będzie zadowolony, niestety nic innego poza tym na plus zaliczy? nie mogę. A szkoda bo potencja? Spider-Man Unlimited miał, ale wyszło jak wyszło...
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
W śmiesznej wersji leciała ta kreskówka na polsacie, tak jak u rosjan był lektoro dubbing. Dwóch kolesi i jedna kobieta wczuwali się w role , efekt mega komiczny.
Liczba postów: 886
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
Hehe, pamietam że leciało na Polsacie, ale jak toto brzmiało to już nie. Wiem że oficjalna versja wydarzeń jest, że Unlimited wycofali bo Pokemony go przebiły popularnością.
I tak TAS z lat 90tych jest the best kreskówką MARVELowską, 2miejsce A:EMH
Liczba postów: 264
Liczba wątków: 32
Reputacja:
1
bardzo podobal mi sie styl rysowania w tym serialu... jednak fabula juz taka ciekawa nie byla, nie dziwie sie, ze tak szybko skonczyli
Albertmr
Niezarejestrowany użytkownik
Nie pamietam jak sie nazywala ta gra ale byla wydana jeszcze przed Ultimate Spider-Man. Na poczatku gralo sie bardzo fajnie lecz potem bylo juz coraz gorzej. Mam nadzieje ze nowy Spider-Man bedzie conajmniej dobry.
----------------------------------------
akcesoria górnicze, bardy górnicze,
lampa górnicza, prezenty górnicze, upominki górnicze