Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captain America
Punisher szanuje capa, i ja to szanuje, ale to nie w jego stylu. On lubi sobie Punisherowac, a nie walczyc z nazistami o wolnosc-bez obrazy dla capa ameryki, ale Symbioth ma troche racji.
Imperial Stormtroopers don't die, they can only go to hell and regroup.

www.nerdwars.blog.com

Ca
Odpowiedz
Punisher w roli nowego CA to pomylka , wielka pomylka Marvela <_<
Odpowiedz
Symbioth,Jul 10 2007, 10:40 AM napisał(a):
Szyna,Jul 9 2007, 09:59 PM napisał(a):Ja za to wrecz przeciwnie, Bardzo zaluje z powodu smierci CAPA ale jesli go wskrzesza to bedzie to gol samobójczy ze strony Marvela, takich bohaterów powinno sie wspominac z sentymentem,ze umarl w chwale a nie jakies znowu powroty zza grobu,jesli juz go usmiercili to niech sie tego trzymaja.

A swoja droga podobna nastepca CAPA ma byc sam Frank Castle, slyszeliscie cos o tym? co o tym sadzicie??
Moze usmiercili go bo nie mial zagorzalych fanów i uswiadomili sobie ze ta postac jest troche... banalna jak na te czasy. Ja osobiscie wolalby zeby pozostal legenda. A Punisher szanowal bardzo Captaina bo obaj byli zolnierzami! Ale mam nadzieje ze Frank uczci pamiec Kapitana Ameryki i szybko wróci do swojego stroju bo jak narazie bedzie wygladal tak:

Fajne, fajny jest ten symbol.
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
Odpowiedz
Khasim,Jul 9 2007, 08:46 PM napisał(a):Jakis zagorzaly fan Asteriksa ^^
Dawidos, mówiles cos o nowej miniserii - to bedzie jakis prequel? W koncu Cap nie zyje...
Tak, w klimacie Marvel Knights. Jak podaje helm temu zolnierzowi to chyba sa jakies retrospekcje. Tak mi sie wydaje. W kazdym razie zapowiada sie swietnie. I niedlugo bedzie juz dostepne.
Odpowiedz
CAPTAIN AMERICA FOREVER TRIBUTE
http://www.youtube.com/watch?v=tl02zyKjKgE :(
Odpowiedz
Scarlet Spider,Jul 17 2007, 12:05 AM napisał(a):CAPTAIN AMERICA FOREVER TRIBUTE
http://www.youtube.com/watch?v=tl02zyKjKgE :(
Smutne... :(
Odpowiedz
Zgadzam sie , ale ja wieze w to ze CA wroci
Odpowiedz
Khasim,Jul 9 2007, 07:46 PM napisał(a):Jakis zagorzaly fan Asteriksa ^^
swietny dowcip
ale swoja droga to te skrzydelka sa badziewne !! na szczescie w uniwersum Ultimate z nich zrezygnowali. ?Jesli chodzi o sama postac CA to mi sie ona nie podoba. przebrany w flage zolnierz. w ogóle swietnie sie taki maskuje w dzungli np:P mysle ze postac CA jest lubiana w zasadzie tylko i wylacznie w Ameryce. Ostatnio byl plebiscyt na najpopularniejszego superbohatera i CA przebil tylko Spider-Man!! i dobrze:D nie chce obrazac tutaj fanów CA ale dla mnie jest za bardzo amerykanski, ciagle walczy z nazistami i takie tam, biedna ameryka musi miec swój symbol. Ale w wersji Ultimate to wrecz przeciwnie, tu nie widzimy pojedynczego bohatera, lecz przywódce ekipy <tak wiem wiem sa avangers, ale ta ekipa jest troszke bardziej w "naszym" swiecie
Odpowiedz
To musialo nastapic, w styczniowym Captain America #34 powróci upstrzony gwiazdami Capitan America, w nowym uniformie zaprojektowanym przez Rossa.
Pomimo ze Steve Rogers nadal pozostaje martwy, jego idea przetrwala, dlatego juz w styczniu nowa osoba przejmie tytul Capitana America. Nowy kostium, chociaz skrojony na nowe tysiaclecie, mial w zamysle twórców odwolywac sie do poczatków postaci Kapitana Ameryki. Stad znak firmowy - tarcza w kolorach amerykanskiej flagi - zostal odzwierciedlony na torsie postaci. Nowy element, bron, tez nie jest tak nowatorski, jak mogloby sie na pierwszy rzut oka wydawac, bo juz serialowa wersja Kapitana z lat 40-tych dzierzyla w dloni spluwe. Zarówno Brubaker, jak i Ross, uznali ja za konieczny dodatek. Dlatego w styczniu Kapitan bedzie posiadal juz nie tylko tarcze, ale tez bron palna i nóz.
Najwieksze szanse na zostanie nowym Capitanem ma James Barnes alias Winter Solider, innym powaznym kandydatem jest Jack Monroe alias Nomad. Na odpowiedz kto nim zostanie ostatecznie musimy zaczekac do stycznia.

Garsc obrazków z nowym Capem:
http://www.newsarama.com/marvelnew/CapAmer...ca/CapRoss.html
http://www.newsarama.com/marvelnew/CapAmer...ptingCpa34.html
http://www.newsarama.com/marvelnew/CapAmer...a/RossCap2.html

I tekst z którego pochodza informacje:
http://www.marvel.com/news/comicstories.16...-_Save_The_Date
Odpowiedz
Nowy Cap strasznie mnie ciekawi... Co zrobia, zeby nadac mu super sile i(przede wszystkim) kim jest nastepca. Juz nie moge sie doczekac a z drugiej strony nie za bardzo wyobrazam sobie nowego Captaina. Podobno ten bedzie inny... Beda sie musieli bardzo postarac, zeby ten ktos byl chociaz w jakim stopniu kojarzony z imieniem Kapitan Ameryka.
"IF YOU ARE MY FATHER, CARNAGE...WHO'S MY MOTHER"-Toxin
Odpowiedz
Panie i Panowie, przed nami debiut Red Skulla w świecie Ultimate!!! W sierpniu startuje w ramach nowej marki (Ultimate Comics) seria Ultimate Comics: Avengers autorstwa Marka Millara (tak, to ten Pan od CIVIL WAR), w której jednym z głównych złoczy?ców będzie Red Skull. I uwaga

TERAZ SPOILERY!!!!<!--sizec--><!--/sizec-->

Ultimate Red Skull okaże się nie?lubnym synem Kapitana Ameryki i po jego rzekomej śmierci wyrós? na międzynarodowego, piekielnie gro?nego terroryst? w rodzaju Osama Bin Ladena. Matk? Skulla jest ukochana Capa, który obiecał, że po wojnie ożeni się z nią. Przed wyruszeniem na front pocz?? jednak z niż syna, któremu brak ojca w swoim życiu odbi? się bardzo niekorzystnie na rozwoju psychicznym, przemianiajac go w psychopatycznego terroryst?. Poni?ej arty! Co sądzicie?

Odpowiedz
Gdzień czytałem, że Kapitan wcale nie umarł, lecz został uwięziony w jakimś wymiarze
Odpowiedz
Red Skull nie?lubnym synem, Kapitana?! Bo?e, widzisz i nie grzmisz! Jeszcze ten look, jakby się urwa? z rezerwatu Indian, gdzie się podzia? Skull-nazistał
Odpowiedz
Moim zdaniem wygląd jest świetny. W przeciwie?stwie do 616 Ultimate Red Skul będzie psychopatycznym terroryst?, a taki żadny tatua? z krzy?em na twarzy idealnie pasuje do ideologicznego fanatyka.

A że jest synem Kapitana Ameryki? Moim zdaniem dobry pomysł, bo dodaje dramatyzmu. Poza tym w Ultimate wszyscy superbohaterowie i superłotrowie są ze sob? powięzani (a najlepsze, że wszystko się zaczęło od trójki w?amywaczy ^^). Dotychczas nic nie wspomniano o Red Skullu w kontek?cie drugiej wojny światowej, więc byłoby idiotyzmem teraz go wstawia?.

Odpowiedz
Jakby w normalnym uniwersum Red Skull nie był psychopat?, po prostu Skull, tak samo jak Cap jest postacią powstał? na potrzeby II Wojny światowej więc nie widzę potrzeby zmiany tego nawet w alternatywnej rzeczywistości Ultimate.
Odpowiedz
Ultimate Red Skull wyglada calkiem fajnie, ta "piekna" pomalowana" geba, tatuaze, ale zeby robic z niego syna Capa, chyba lekka przesada.
Odpowiedz
Ten Red Skull z ultimate dosc ciekawie sie prezentuje,ladny zarys znierównowazenia psychicznego Red Skulla.
Jezeli chodzi o scenariusz z Ultimate ze Red Skull jest nieslubnym synem chluby narodu amerykanskiego to troche naciagane to.

Spider-Man,X-men. 

Odpowiedz
Podoba mi sie design Ultimate Sculla, ale nie jako syna Captaina America.
U?miech kosztuje mniej ni? elektryczno??, a daje wi?cej ?wiat?a;D
watch Knife in the water saga
Odpowiedz
Poniewa? Ultimate mnie kompletnie nie interesują a wymys?y by uczyni? Red Skulla nie?lubnym synem Capa to dla mnie poroniony pomysł, powróc? do tego co toczy się teraz... Tak tak on wróci? !!! Captain America powrócił zza grobu a to za sprawą serii Captain America: Reborn, powiem od razu że nie spodziewałem sie tak szybkiego powrotu tej postaci. A jednak długo nie musiałem czekać...

Captain America: Reborn - Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=Swmt_4W0U6U

' napisał(a):Gdzień czytałem, że Kapitan wcale nie umarł, lecz został uwięziony w jakimś wymiarze

Dokładnie tak
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości