Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spider-Man Magazyn
Kurcze stary juz chlop ze mnie - ale z moich dwoch wielkich pasji lat dziecinstwa zostal mi juz tylko Spider(klocki Lego zakosil mi bratanek) - pewnie wielu z Was tak ma. Mimo to poczulem sie troche dziwnie kupujac wyzej wymieniony magazyn. Troche glupio mi bylo kupowac gazetke skierowana do dzieci. Nie mniej nie moglem sie opanowac.

Co do zawartosci- ot krotki komiks - w estetycznej kresce, nie zachwyca ale co najwazniejsze nie zasmuca. Za to bardzo ucieszyla mnie ilustracja do Tombstona autorstwa Sala Buscema - znanego chyba wszystkim zbieraczom komiksow z lat 90-tych. Dla tego rysunku warto bylo wydac prawie 6 zl. Mimo bylo znow zobaczyc starych wrogow Spidera jak Kingpin czy wspolzawodniczka Silver Sable (ale o zgrozo tlumacza jej imie jako - SREBNA SOBOLICA!- to zakrawa. Dobrze ze Tombstona nie tlumaczyli jako np Nagrobkowy czlowiek ;p)
Nie mniej milo zobaczyc komiks z czasow kiedy spider nie mial tak przesadzonych wrogow.
Kurcze wiem ze to pewnie pozostanie tylko moim marzeniem - ale wywalilbym z tego calego magazynu te wszystkie bzdetne kolorowanki i zagadki (zostawilbym moze plakat ^^) i dal wiecej komiksu. Tak samo z gadzetami - portfel to mily ale jak dla mnie nie urzyteczny prezent. a do drugiego numeru ma byc jakis bumerang...mogli by juz dac figurke ;p Ale powaznie sie zastanawiam nad nastepnym numerem...Skorpion i Szoker...hm hmm
Odpowiedz
Jakbys byl tak laskaw i zeskanowal nam to :)
I tak to kupie, ale zanim w moim miescie jakikolwiek komiks bedzie (o ile w ogóle bedzie) chcialbym zapoznac sie z materialem zawartym w nim. OK? B)
Szczególnie prosze o "te wszystkie bzdetne kolorowanki i zagadki" :)

Ps. Nie masz co sie zastanawiac- jest komiks ze s-m to Ty masz kupic! albo lepiej sie nie pojawiaj na forum ( :D )
Odpowiedz
Tu sa skany :)
Odpowiedz
widzialem juz 2 numer w kiosku- ktos sie pokusil? i jak oplaca sie kupic?
Odpowiedz
Pokusilem sie ja. Moje zdanie na temat tego numeru mozesz przeczytac w recenzji na stronie.
Odpowiedz
Ummm przeczytalem recenzje i streszczenie i chyba poczekam na numer z goblinami a za te 5,70 zainwestuje w tm-senicy z allegro;)
Odpowiedz
Tez kupilem dzisiaj,i calkowicie sie zgadzam z recenzja Spider-Nika,w sumie sam nie wiem dlaczego kupuje ten magazyn,pierwszy numer tez mi sie nie podobal,pewnie dlatego ze jest to pozcyja skierowana dla mlodszych fanów a ja kupuje to z sentymentu.Prezent w drugim numerze jest fajny natomiast w pierwszym dodawali dziurawy portfel :D To byl Hit
Liczy sie tylko jak sobie radzisz,kiedy karta zupełnie Ci nie idzie 
Odpowiedz
ja juz mam dwa numery ^^ "w usciuski Kingpina" i "zadlo Skorpiona" czekam naq nastepny numer juz 23 czerwca w kioskach ^^ bedzie o green Goblinie i chyba tez o Hoob Goblinie poczekamy zobaczymy ;D
Pozdro dla wszystkich fanów Spider-Mana!
Odpowiedz
Jak przeczytalem w recencji drugiego numeru na stronie ze ból Gargana pochodzil od... zeba to pomyslalem, ze mam omamy. Niestety nie. Naprawde w tym komiksie tak jest. No cóz. Powiem tylko tyle. Mam nadzieje, ze malym dzieciom sie podoba, a autor scenariusza czuje sie spelniony... -_-

Odpowiedz
Pierwszy i drugi numer byl super nie moge sie doczekac nr 3. B)

Odpowiedz
Oba numery mam. Kupilem, chociaz z drobnym opóznieniem, ale mam :)
Fabula kiepska, rysunki fajne, drugi prezent jest hardcore'owy- fajny bajerek :D
ps. te zagadki itp. jakos ujda, fani musza kupowac B)
Odpowiedz
Nie zebym byl piratem z karaibów , ale :
Sciagasz program EMULE potem kopiujesz ten link z osloskopa i wklejasz w TRANSFERY i pojawi ci sie pasek z pobieraniem :P :ph34r:
Odpowiedz
Mialem stycznosc z jednym numerem, no i raczej uwazam te 5,70 za stracone pieniadze. Wiem, ze kazdy fan Spideya powinien kupowac ten miesiecznik, by dac bossom z Egmontu, Mandragory i innych wydawnictw znak, ze pajak w Polsce moze sie dobrze sprzedawac, no ale jednak wolalbym, zeby ten znak zostal przekazany przez wyniki sprzedazy bardziej "dojrzalej" serii. Jedyna rzecza, która mi sie podobala w pierwszym numerze to ten portfelik ;) Ma ktos fotke jak wyglada ten "gadzet" z drugiego numeru?
Odpowiedz
Jupi, Ares_Real wrócil!!!
Imperial Stormtroopers don't die, they can only go to hell and regroup.

www.nerdwars.blog.com

Ca
Odpowiedz
Wookie3e,May 30 2007, 02:20 PM napisał(a):Jak przeczytalem w recencji drugiego numeru na stronie ze ból Gargana pochodzil od... zeba to pomyslalem, ze mam omamy. Niestety nie. Naprawde w tym komiksie tak jest. No cóz. Powiem tylko tyle. Mam nadzieje, ze malym dzieciom sie podoba, a autor scenariusza czuje sie spelniony... -_-
Swiete slowa! To samo pomyslalem sobie po przeczytaniu tego magazynu. Mówi sie trudno.

Jestem rozdarty między miłością a nienawiścią,ufnością a strachem...  Jestem częścią tego świata... a zarazem nie należę do niego. Sprowadziłeś mnie tutaj- czemu nie chcesz dać mi wyzwolenia?
                                                                    Venom
Odpowiedz
Ares_Real,Jun 6 2007, 06:39 PM napisał(a):Ma ktos fotke jak wyglada ten "gadzet" z drugiego numeru?
prosze bardzo, Ares:
Prezencik: SM Magazyn #2: Spider-bilard, który wyglada i dziala jak pinball
Odpowiedz
Green,Jun 6 2007, 07:19 PM napisał(a):
Ares_Real,Jun 6 2007, 06:39 PM napisał(a):Ma ktos fotke jak wyglada ten "gadzet" z drugiego numeru?
prosze bardzo, Ares:
Prezencik: SM Magazyn #2: Spider-bilard, który wyglada i dziala jak bilard
Dzieki, czyli jednak dla tych gadzetów oplaca sie kupowac ten magazyn ;)
Odpowiedz
No za 5,70 i tak sie nie oplaca, ale ten bajer jest przecudny :)
Odpowiedz
Chyba ze dostaniesz dziurawy portfel taki jak byl w pierwszy numerze :D a macie moze jakies przecieki co bedzie w trzecim numerze,jaki gadzet??Chyba beda to sieciosploty,oby nie dali takiego badziewu jak te z platków kukurydzianych,no ciekawe co dadza
Liczy sie tylko jak sobie radzisz,kiedy karta zupełnie Ci nie idzie 
Odpowiedz
Naprawde uwazacie ze ten gadzet jest taki swietny? Dla mnie to... no ciesze sie ze sie wam podoba. :rolleyes:

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości