07.06.2007 , 11:00
Wiec tak , chodzi mi o gry typu MUGEN z db , tyle ze z postaciami z Marvela , nie moge tego znalezc na necie , a moze ktos ma i moglby zazucic czy co :rolleyes:
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Bijatyka Marvel
|
07.06.2007 , 11:00
Wiec tak , chodzi mi o gry typu MUGEN z db , tyle ze z postaciami z Marvela , nie moge tego znalezc na necie , a moze ktos ma i moglby zazucic czy co :rolleyes:
07.06.2007 , 15:09
Wiem ze na Playstation 2 bylo cos takiego...Apocalypse cos tam. Nie wiem czy miala dobre recenzje. Venom byl z deka kiczowy.
![]() You cant kill someone who is already dead...
07.06.2007 , 16:59
Mugen Marvel vs DC Project Polecam te stronke. Mugen robiony przez fanów. Swietne zrobione postacie itp.
07.06.2007 , 18:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.06.2007 , 18:51 przez deadpool92.)
Fajne :D
Bylem tam jakis czas temu ale mieli inne postacie do sciagniecia... Czy oni co jakis czas cos tam zmieniaja??? I mam jeszcze pytanie... Jak mozna dodawac nowe areny???
"IF YOU ARE MY FATHER, CARNAGE...WHO'S MY MOTHER"-Toxin
07.06.2007 , 19:08
Ej ale jak sciagnac zeby grac np Spiderem i bic sie z venomem ? bo jak narazie to sciagnolem ale mam 3 takic hsamych ludzikow - Kung fu men =/
07.06.2007 , 20:25
Corey,Jun 7 2007, 07:08 PM napisał(a):Ej ale jak sciagnac zeby grac np Spiderem i bic sie z venomem ? bo jak narazie to sciagnolem ale mam 3 takic hsamych ludzikow - Kung fu men =/Musisz wejsc w plik "chars" wstawic tam plik o nazwie bohatera(np. spider-man). Potem wejsc w "data" potem w tym pliku w "select" i znalezdz miejsce, gdzie jest wpisane Insert your characters below. Skopiuj to co jest przy kung fu men ale za miast "kung fu men"wpisz nazwe jaka nadales plikowi z bohaterem. Przy Pajaku powinno wyjsc tak : spiderman, stages/spiderman.def
"IF YOU ARE MY FATHER, CARNAGE...WHO'S MY MOTHER"-Toxin
07.06.2007 , 21:07
ok ;)
08.06.2007 , 03:50
Jestem fanem i kreatorem mugena (bo tak sie to nazywa), i mówie:
spiderman, stages/spiderman.def - NIE NIE NIE! Ani slowa nie powiedziales ze najpierw trzeba postac sciagnac :P Potem do "chars". Potem wszystko tak jak mówisz, ale wpisujesz: spiderman, stages/random.def Bo musialbys miec arene o nazwie "spiderman", a "random" oznacza losowo wybrana :P Dziekuje za uwage :)
27.06.2007 , 19:05
Nie wiecie co zrobic zeby mozna bylo wsadzic do gry wiecej postacią
Niecale dwie godziny i kolejny post? To po kiego grzyba jest funkcja edytowania postać! Nastepnym razem bedzie ostrzezenie. / rzadlo
28.06.2007 , 00:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2007 , 00:37 przez Spider-Nik.)
Ja wiem, ale nie powiem ;)
No dobra jednak powiem. Oto krótka instrukcja: 1. W folderze "data" jest plik "system.def". Otwórz go za pomoca (najlepiej) notatnika. 2. Poszukaj tam: "[Select Info]" Pod "[Select Info]" jest "fadein.time = 10 i fadeout.time = 10". Apod "fadeout.time = 10". Masz "rows =" i columns =". Za znakiem "=" masz jakies liczby. Liczby te odpowiadaja ilosci rzedów (rows) i kolum (columns) na postacie. Wystarczy ze zmienisz ich liczbe na wieksza, a bedziesz mógl dodawac wiecej postaci. 3. Przy wiekszej liczbie rzedów i kolumn dobrze jest wysrodkowac siatke wyboru postaci. Do tego sluzy "pos = xx,xxx" (w miejscach "x" sa cyfry odpowiadajace miejscu w którym znajduje sie poczatek siatki wyboru postaci. Wielkosc wyrazana w pixelach i znajduje sie troche nizej pod "columns"). To mozesz tez zmienic i w dowolnym miejscu ustawic sobie siatke wybóru postaci. 4. Jesli chcesz miec setki postaci w Mugenie (ja kiedys mialem okolo 250 postaci) to chocbys nie wiem jak umiescil siatke postaci nie starczy Ci miejsca. Wiecmusisz zmniejszyc kratke w tej siatce, a zeby to zrobic to ponizej w tym samym miejscu masz "cell.size = xx,xx". (w miesjcu "X" sa cyfry wyrazajace szerokosc i dlugosc kratki w pixelach). Zmieniasz to dowoli. 5. Zapisujesz dokonane zmiany. 6. Dodajesz postacie. 7. Odpalasz MUGENA!
moje pytanie brzmi. czy gracie w MUGENa i jesli tak to jakie macie do niego postaci ze swiata Marvela badz DC? mozna by sie powymieniac i uzupelnic kolekcje. linki do stron z postaciami równiez mile widziane.
moje to: Captain America Spider-Man Venom Carnage Wolverine Cyclops Iceman Iron Man Hulk Ghost Rider Thor Superman Superboy Wonder Woman wybaczcie, jesli ten temat juz sie gdzies przewinal.
30.06.2007 , 20:33
Tutaj byl ogólny temat o Mugenie. Ten temat mozna przeniesc do dzialu Marvel Universe. Jak juz mówilem mam na starym komputerze z dosem mugena. Sa tam postacie i plansze których w sieci nigdzie nie ma.
05.07.2007 , 10:11
Niech ktos wysle mi Ghost ridera na Gizmokania@wp.pl.
Dobra stronka z postaciami: http://www.samouczek.com/
Ej, a nie da sie tego bardziej rozszerzyc? :(
EDIT: up^ niewazny, mam takie jedno pytanko: jak dodawac te postacie, coś Bo ja robie to tak: sciagam, rozpakowuje, wrzucam to do folderu np."spidey" no i wpisuje pod Insert... spidey, stages/random.def zapisuje, odpalam MUGENA... i sa tylko trzy zalosne KFM. <_<
20.06.2009 , 13:44
Proponuje żeby ktoś skompletować wiele postaci ( ten kto sie zna ) i zamiesci? całego Mugena na serwer. Wtedy ktoś taki zielony jak ja bedzie mógł pobrać i cieszyc sie gr?;)
30.11.2009 , 17:28
poszukuje w necie tej wersji mugena dc vs marvel http://www.youtube.com/watch?v=0QHXcbEzIZM nigdzie jej nie ma jestem Swiezak i malo jeszcze wiem prosze o pomoc
30.11.2009 , 17:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.11.2009 , 17:49 przez Daniel121096.)
' napisał(a):Ej, a nie da sie tego bardziej rozszerzyc? :( spidey,random,order=1 sie wpisuje, a nie spidey,stages/random.def, bo stages/random.def jest od aren, a nie od postaci:P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znajometr v2 Money. I like to swim trought it and throw it in the air and have it hit me on the head! Quack! Deadpool |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|