Liczba postów: 436
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
29.07.2007 , 11:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.07.2007 , 11:07 przez Spider-Nik.)
Ogromnie milo mi jest poinformowac o wynikach naszego glosowania dotyczacego mianowania userów na moderatorów.
Zacznijmy od poczatku.
Zglosilo sie 6 osób:
Innuendo
Khasim
Zygmoont
Ares_Real
Oti
Wookie
Kazdy z nas redaktorów mógl oddac trzy glosy (jeden glos na jedna osobe).
Jednoglosnie nowymi moderatorami forum Spider-Man Online zostali:
...
Innuendo i Wookie
Serdecznie gratulujemy i witamy w zespole.
Liczba postów: 747
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
to ja sie zglosilem ? milo wiedziec :D
mysle ze to beda dobre wybory i nie bedziemy niczego zalowac.
Wookie, Innuendo - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ! ^^
Liczba postów: 1.148
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Bardzo mi milo i postaram sie jak najlepiej wywiazywac ze swoich powinnosci. :rolleyes:
Liczba postów: 890
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
12.08.2007 , 17:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2007 , 19:10 przez Dawidos.)
Gratuluje wybranym , sam zas mam nadzieje ze moderatozy nie bede robic podzialow przez swoje decyzje na userow rownych i rowniejszych jak to mialo wczesniej miejsce. Licze na to oczywiscie :D
Dawidos: Nic takiego nie mialo miejsca. Kto zasluzyl kare otrzymal. Kto zasluzyl w mniejszym stopniu, otrzymywal mniejsza kare. Ale to nie jest podzial na równych i równiejszych.
Liczba postów: 550
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Mam pytanie. Czy takie wybory odbywaj? się co jakich? czas? Jeśli tak to co ile i kiedy najbli?sze?
Liczba postów: 1.110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Takie wybory odbywaj? się tylko kiedy potrzeba nowych moderatorów, a ich kadencje nie mają jakiegoś ?ciźle określonego czasu trwania.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
13.12.2013 , 17:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.12.2013 , 17:38 przez Scarlet Spider.)
Wracając do tematu to czy planowane są w związku z powrotem SMO w wersji forum jakieś zmiany w grupie moderatorów / administratorów ? Chodzi mi tutaj o zimniejsze, bądź też powiększenie jej o nowe osoby. Pytam w kontekście przyszłości (bliskiej lub dalekiej) z tego względu że i tak na razie nie jest nas tutaj aż tak dużo a co za tym idzie przybywa wielu postów ale np. taki Spider-Nik czy rzadlo ostatni raz byli tu w 2010 roku. Ma ktoś z nimi kontakt ? Oni wrócą, czy raczej nie ?
Reputacja:
0
14.12.2013 , 18:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.12.2013 , 19:04 przez Scarlet Spider.)
W takim razie warto było by pomyśleć nad jakimś kolorem dla osób / użytkowników którzy tak jak w tym przypadku są redaktorami a jednocześnie moderatorami. Bo tak ma się wrażenie że tylko dwie wspominane przez ciebie osoby pełnią oficjalnie na forum jakieś szczególne obowiązki z racji tego że ich nicki są na zielono
Reputacja:
0
Mi się wydaje że praca powinna być podzielona i nie powinna ograniczać się tylko strony kosztem forum. Ale jak tam uważacie...
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 15
Reputacja:
1
Dzisiaj w nocy zrobiłem względny porządek jeśli chodzi o rangi, dodałem kolor redaktorom, więc każdy powinien już wiedzieć kto na forum pełni jakąś funkcję.