Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowi moderatorzy
Ogromnie milo mi jest poinformowac o wynikach naszego glosowania dotyczacego mianowania userów na moderatorów.
Zacznijmy od poczatku.
Zglosilo sie 6 osób:

Innuendo
Khasim
Zygmoont
Ares_Real
Oti
Wookie

Kazdy z nas redaktorów mógl oddac trzy glosy (jeden glos na jedna osobe).
Jednoglosnie nowymi moderatorami forum Spider-Man Online zostali:
...
Innuendo i Wookie

Serdecznie gratulujemy i witamy w zespole.
Odpowiedz
to ja sie zglosilem ? milo wiedziec :D

mysle ze to beda dobre wybory i nie bedziemy niczego zalowac.

Wookie, Innuendo - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ! ^^
Odpowiedz
Bardzo mi milo i postaram sie jak najlepiej wywiazywac ze swoich powinnosci. :rolleyes:

Odpowiedz
Ja równiez :)
Tony Stark
Odpowiedz
Gratuluje wybranym , sam zas mam nadzieje ze moderatozy nie bede robic podzialow przez swoje decyzje na userow rownych i rowniejszych jak to mialo wczesniej miejsce. Licze na to oczywiscie :D

Dawidos: Nic takiego nie mialo miejsca. Kto zasluzyl kare otrzymal. Kto zasluzyl w mniejszym stopniu, otrzymywal mniejsza kare. Ale to nie jest podzial na równych i równiejszych.
Odpowiedz
Mam pytanie. Czy takie wybory odbywaj? się co jakich? czas? Jeśli tak to co ile i kiedy najbli?sze?
Odpowiedz
Takie wybory odbywaj? się tylko kiedy potrzeba nowych moderatorów, a ich kadencje nie mają jakiegoś ?ciźle określonego czasu trwania.
Odpowiedz
Zg?aszaam się
Odpowiedz
Wracając do tematu to czy planowane są w związku z powrotem SMO w wersji forum jakieś zmiany w grupie moderatorów / administratorów ? Chodzi mi tutaj o zimniejsze, bądź też powiększenie jej o nowe osoby. Pytam w kontekście przyszłości (bliskiej lub dalekiej) z tego względu że i tak na razie nie jest nas tutaj aż tak dużo a co za tym idzie przybywa wielu postów ale np. taki Spider-Nik czy rzadlo ostatni raz byli tu w 2010 roku. Ma ktoś z nimi kontakt ? Oni wrócą, czy raczej nie ?
Odpowiedz
Póki co ja oraz Revan mam rangi redaktorów, a co za tym idzie mamy też możliwość opiekowania się forum jako moderatorzy więc dodatkowy nabór jest raczej zbędny. Nie zapominajmy też że w miarę często na forum są główni administratorzy, Dawidos oraz Majki. Faktycznie jest nas na razie niewielu, bo forum dalej się rozkręca, a po aktualnie udzielających się userach nie spodziewam się raczej zalewu spamu i niepotrzebnych postów. Niech każdy pilnuje siebie, a gdy zajdzie taka potrzeba któryś z nas wkroczy do akcji Wink
Odpowiedz
W takim razie warto było by pomyśleć nad jakimś kolorem dla osób / użytkowników którzy tak jak w tym przypadku są redaktorami a jednocześnie moderatorami. Bo tak ma się wrażenie że tylko dwie wspominane przez ciebie osoby pełnią oficjalnie na forum jakieś szczególne obowiązki z racji tego że ich nicki są na zielono
Odpowiedz
Pomyślimy w przyszłości. Póki co jest dużo pracy do zrobienia na stronie, a takie drobnostki na forum nie są na razie naszym priorytetem. Na wszystko w końcu przyjdzie czas Smile
Odpowiedz
Mi się wydaje że praca powinna być podzielona i nie powinna ograniczać się tylko strony kosztem forum. Ale jak tam uważacie...
Odpowiedz
Dzisiaj w nocy zrobiłem względny porządek jeśli chodzi o rangi, dodałem kolor redaktorom, więc każdy powinien już wiedzieć kto na forum pełni jakąś funkcję.
Odpowiedz
Dzięki wielkie Wink
Odpowiedz
Fajnie Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości