Liczba postów: 75
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Spider-Nik,Aug 13 2007, 12:32 AM napisał(a):O ile sie nie myle MJ jest chyba jedyna osoba która nie byla klonowana, ani nie posiadala sobowtórów.
W animowanym serialu po jej zniknieciu pojawil sie jej klon... na dodatek z mocami hydromana <_<
"and resposibility means you don't run away, when sombody asks, who did that?"
Liczba postów: 1.148
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Akurat to bylo calkiem zaskakujacym i niezlym pomyslem jesli chodzi o cale przeprawy z klonowaniem. Pózniej i tak sie dowiadujemy, ze istnieja rózne rzeczywistosci (itd itp) miedzy innymi zblizona do komiksowej oraz nasza wiec jest to zgrabnie wyjasnione.
Jesli chodzi o postac MJ to nie wiem co zrobia z nia w One More Day ale mam zle przeczucia.
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Szkoda ,że w filmie zacz?li od niej . Ona nie powinna był pierwsz? miło?ci? Petera ,bo teraz nie wiedzą jak się jej pozbył . Troche mało realistycznie (i ciekawie) wygląda fakt ,że przeżył z niż tyle ,że scenarzy?ci nie mają jak zakończy? ich związku i wprowadziś np Gwen . Dlatego najpierw powinna był panna Stacy , albo Betty .
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
03.03.2009 , 20:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.03.2009 , 20:34 przez rzadlo.)
Ja uważam MJ za SEXI dziewczynę. No może niema tak dużych jak Black Cat, ale jak zobaczyłem fotki z MJ innych gości w tym temacie, to normalnie... :spidey_cheers:
Ma rude w?osy? więc jest to MJ.
Przeczytaj temat ponownie i zastanów się co napisałeś bo na pewno nie chodzi tu o wklejanie zdjęć przypadkowych kobiet. / rzadlo
Liczba postów: 716
Liczba wątków: 55
Reputacja:
0
Zgadzam sie że MJ to super postać i za to też uwielbia?em komiksy Spider-mana - za ludzk? i zwykł? a zarazem tak siln? kobiet?/?on?.
Jak ju było wspominane wielkie JQ musiał to zniszczył bo jemu sie nie podobało (za co on jej tak nie lubię?) przeżyłem fakt zmartwychwstania, zdemaskowania, zmiany pajączyny itd ale odebrania MJ niestety nie trawie i juz niestety nie zbieram komiksów z pajączkiem po tej WIELKIEJ BZDURZE z Mephisto ;/
Liczba postów: 578
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
MJ i Petre to pierwsza para Marvela,która inna osoba by wytrzymala tyle co ona i przeszla no ale to sie niema co dziwic
jest zona jednego z najbardziej znanych super herosów Spider-Mana.
Oni tworzyli cala jednosc,ona rozumial dobrze Petera wiedzial jaka role bedzie odgrywala w zyciu Petera,doskonale
go rozumiala,byla swiadoma i cierpliwa wiedziala jakie on ma obowiazki wobec spoleczenstwa.
Jak juz bylo wspomniane Joe Quesada zniszczyl ich zwiazek,to jest posuniecie bezsensowne z jego strony.
Spider-Man,X-men.
Liczba postów: 716
Liczba wątków: 55
Reputacja:
0
Kiedys bylem bardzo wkurzony na JQ ale przeczytalem komiks Stan Lee Meets - gdzie pokazane sa zmiany po Civil War - Stan Lee jest w biurze JQ który tlumaczy ze wielu to sie nie podoba a Stan mówi mu ze "usmiercajac Gwen Stacy tez wielu ludziom sie to bardzo nie podobalo" teraz nadal jestem wkurzony JQ ale mniej.
Liczba postów: 486
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Co do MJ to nigdy nie lubilem za bardzo tej postaci (wiadomo rude to wredne :P) dlatego moim ulubionym komiksem w którym pojawia sie MJ jest MARVEL ZOMBIES gdzie Peter ja zjada :lol:
"Wierzę, że to co cię nie zabije, uczyni cię... dziwniejszym."
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 51
Reputacja:
0
Szkoda tylko, że Spider-Man i Mary Jane Watson już ze sobą nie są i nic nie wskazuje, by w przyszłości miało się to zmienić. Jeszcze w komiksach nie widziałem tak głupiego rozbicia pięknej pary.