Liczba postów: 336
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
kurna ten swiat jest niesprawiedliwy... Takie kaczynskie beda zyc ze sto lat (nie zycze im smierci albo co), a taki porzadny czlowiek umiera...
[*][*][*][*]|[*][*][*][*]
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
[*][*][*][*]|[*][*][*][*][*][*][*][*]|[*][*][*][*][*][*][*][*]|[*][*][*][*]
Liczy sie tylko jak sobie radzisz,kiedy karta zupełnie Ci nie idzie
Liczba postów: 747
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
ej sory ze sie tak wtracam w zalobe ale... co wam daja te gowniane 3 znaki imitujace swieczki ?? kolesiowi nalezy sie pamiec, szacunek itp powspominajcie go troche a nie jakies [*] ktore absolutnie nic nie daje.
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Woooaaa. Jego rysunki móglbym ogladac calymi dniami...
Liczba postów: 478
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Prosze, nie zamieniajcie tego tematu w wklepywanie trzech znaczków i pokazywanie "swieczkami" sztucznego zalu. Wypowiedzcie sie na temat, albo nie.
Wieringo byl jednym z moich ulubionych rysowników, odkad zobaczylem go w "Fantastic Four". Jego styl w kapitalny sposób czerpal z kreskówek, przy czym potrafil idealnie oddac emocje bohaterów na ich twarz. Nawet ostatnia jego praca jaka czytalem przed jego smiercia czyli "Ultimate Civil War - Spider-Ham" bylo wspaniale narysowane. Zal, ze bylo tego tak malo.
Bardzo zaluje, ze umarl, zwlaszcza, ze mial dopiero 44 lata.
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 51
Reputacja:
0
Wielka strata, swietny artysta. Lubialem jego przejrzyste, rzetelne rysunki z "czystym Spider-Manem". Umarl zdecydowanie za wczesnie i na dodatek tragiczna smiercia :( . Osobiscie nie wierze w niebo, ale jesli cos tam na górze istnieje z pewnoscia Wieringo tam trafil i teraz rysuje Spider-Mana ze skrzydlami :)
[*][*]
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wielka szkoda,ze umarl w ten sposób,zwlaszcza ze mial tylko 44 lata i posiadal olbrzymi talent do rysowania. Taki rysownik to skarb! Mysle,ze jego smierc to duza strata.

Jestem rozdarty między miłością a nienawiścią,ufnością a strachem... Jestem częścią tego świata... a zarazem nie należę do niego. Sprowadziłeś mnie tutaj- czemu nie chcesz dać mi wyzwolenia?
Venom
Liczba postów: 886
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
Mike Wieringo-- Rest in Peace my friend.
The Force will be with you...allways.
Liczba postów: 659
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
[*] Wielka szkoda. Odszedl czlowiek posiadajacy charakterystyczna kreske :(
Tony Stark
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
19.08.2007 , 16:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2007 , 18:16 przez rzadlo.)
[*]
Dajcie juz sobie spokój z tymi pseudo 'swieczkami'! Jak nie macie nic do powiedzenia w tym temacie to nie zasmiecajcie forum! Zwlaszcza, ze czlowiekowi naprawde nalezy sie szacunek, a jakies znaczki raczej o tym nie swiadcza... / R

Wysy?am zaproszenia na Lockerz.com gdzie mo?esz zgarn?? cenne nagrody (PS3, WII, PSP, IPOD'y i inne) !
W celu jego uzyskania wy?lij mi wiadomo?? na mój email
korga.m@interia.pl
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
29.08.2007 , 09:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2007 , 09:20 przez Jackal.)
Rany... 44 lata... mógl sobie jeszcze pozyc...[*] [*] [*] [*] [*] [*]
Nieważne jakim się jest w środku, ważne są czyny które się popełnia