Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spider-Man 2.1
Tutaj piszemy co sadzimy o nieco odmienionej wersji wysokobuzetowego filmu Spider-Man 2. Ogladaliscie? Macie pytania? To jest odpowiedni temat.

Jesli chodzi o pytanie Spider-Nika w innym temacie radze , zebys kupowal ja tylko wtedy kiedy nie przeszkadza ci to, ze kilka scen jest nie tyle dodanych do filmu co zmienionych (np scena w windzie). Jesli bardzo lubisz klasyczna wersje SM2 to nie kupuj 2.1 zamiast niej. Jesli jednak tak jak ja przymkniesz oko na na pewne zmiany to jest to wersja dla ciebie.

Odpowiedz
Nic o czyms takim nie slyszalem. Moze mi ktos najlepiej twórca tematu cos o tym opowiedziec ???
Odpowiedz
Na SMO ukazalo sie pare newsów, które przedstawija filmiki (rozszerzone sceny) dodane do tego wydania w ramach 8-minutowego materialu filmowego extra.

Spider-Man 2.1: Extended Train Scene

Spider-Man 2.1: Jameson as Spider-Man

Spider-Man 2.1: Extended Pizza Scene + Peter & Harry Scene

Spider-Man 2.1: Extended Bank, Elevator and Doctor Scenes

Krótko mówiac, mozecie sobie porównac, która wersja jest lepsza?

Wookie, takie pytanie, czy oprócz rozbudowanych scen, jakies tam jeszcze dodatki sa?
Odpowiedz
Dodatki w SM2.1:
- Reportaz z planu- Spidey Sense 2.1
- Material dokumentalny- Inside 2.1
- Muzyka- Danny Elfman's score
- Zapowiedz- SM3
- Reportaz- Efekty specjalne w filmie
- Reportaz- With great effort comes great recognition
- Reportaz- Czarne charaktery w Spider-Manie.

Wszystkich dodatków nie widzialem. Ich liste spisalem z pudelka z filmem.

Odpowiedz
Cytat:Jesli chodzi o pytanie Spider-Nika w innym temacie radze , zebys kupowal ja tylko wtedy kiedy nie przeszkadza ci to, ze kilka scen jest nie tyle dodanych do filmu co zmienionych (np scena w windzie). Jesli bardzo lubisz klasyczna wersje SM2 to nie kupuj 2.1 zamiast niej. Jesli jednak tak jak ja przymkniesz oko na na pewne zmiany to jest to wersja dla ciebie.
Dzieki, bede mial to na uwadze.

Te dodatki co wymieniles, to sa jakies nowe czy te same co w dwu-dyskowym Spider-Man 2??
Odpowiedz
Niestety nie wiem bo posiadam tylko wersje 2.1 i nie wiem co jest w zwyklym wydaniu.

Odpowiedz
Ta wersja 2.1 to jest na 1 plycie czy jest tez druga z dodatkami?? Jest dostepna Polska wersja tego wydania??
Te dodatki wygladaja interesujaco. Kilku z nich nie ma na dwuplytowym wydaniu Spidera. Z kolei te co sa to wyglada na to, ze sa jakos poszerzone (chyba po cos dodali to "2.1" np. przy "Spidey Sense").
Coraz bardziej kieruje sie ku kupnie tej wersji i to w dodatku po to, zeby posiadac obie, bo skoro sa tez inne dodatki, a brakuje tych z pierwowzoru i nie zapominam tez o wspomnianych przez Ciebie zmienionych scenach. ;)
Odpowiedz
To wydanie jest na dwóch plytach DVD i jak najbardziej jest Polska wersja. Kupilem to zwyczajnie w Empiku w Lodzi.

Odpowiedz
Tak wiec obejrzalem te sceny z SM2.1 i mysle, ze z tymi dodatkami film by zyskal :D Podobaja mi sie wszystkie zmiany i dodatki, a zwlaszcza scena w windzie :P Tutaj jest przedstawiona znacznie zabawniej niz w oryginalnej wersji :D
Odpowiedz
A ja akurat wole ta scene w windzie która byla w kinowej wersji SM2. Bardziej mnie rozbawila bo dalo sie odczuc konsternacje z obu stron a tutaj facet zarzuca go propozycjami.

Odpowiedz
Przyznam, ze scena bankowa bardziej mi sie podoba - wejscie do cudzego mieszkania znakomite i mogloby byc w filmie. Natomiast rozszerzona walka na dachu pociagu to zupelnie inna sprawa. Fakt, dluzsza, moze bardziej ekscytujaca, ale naciagana nawet jak na film o superbohaterze. Moze i Spider-Man sila miesni moze zatrzymac pociag, ale watpie, by przezyl zderzenie glowa z barierka przy tak ogromnej predkosci. Musialby chyba byc Supermanem.
Odpowiedz
Jesli chodzi Ci o to kiedy zderzyl sie z jadacym pociagiem to sadze, ze móglby jak najbardziej to przezyc. Jak napisales jest bardzo silny i potrafil zatrzymac pociag wiec mial sile by przezyc sile uderzenia ze strony nadjezdzajacego pociagu.

EDIT: Napisales, ze zderzyl sie glowa a on zderzyl sie CALYM cialem bo Dock Ock go na niego wrzucil obejrzyl po raz 2 zeby to zauwazyc bo gdyby uderzyl tylko glowa to racja bylby pokonany.
Odpowiedz
wg mnie uderzanie glowa o znaki bylo ok ale samo zderzenie z pociagiem juz nie, moze i jest mega silny ale barierka/znak a pociag to jest wielka roznica, poza tym watpie zeby po takim zderzeniu tak szybko sie otrzasnal i wznowil walke.

moglaby byc jeszcze ta scenka w ktorej Peter odrywa pajecyzne od pizzy
Odpowiedz
Cytat:moglaby byc jeszcze ta scenka w ktorej Peter odrywa pajecyzne od pizzy

Przeciez byla <_< . I nie przypominam sobie zderzenia z jakas barierka.
Odpowiedz
no to moze odrywania nie zauwazylem a przeciez tu sie gada o dodatkach ktorych nie bylo w filmie nie ?
Odpowiedz
No tak, pomylilo mi sie. Sadzilem, ze mówisz, ze w dodatku nie bylo takiej sceny.
Odpowiedz
Jedno pytanie - czy dodatki maja polskie napisy?
Odpowiedz
Jak prezentuje się dodatek Villains of Spider-Man.To materia? filmowy czy informacje tekstowe ?
Odpowiedz
Dodatki nie mają polskich napisów (przynajmniej moja wersja).

Dodatek "Villains of Spiderman" jest to reporta? filmowy o jego przeciwnikach z Trzeciej części.

Ogólnie wydanie "Spiderman 2.1" uważam za udane. sam film rozszerzony o dodatkowe i alternatywne sceny jest zrobiony dobrze. Swoj? drog?, to nie zmieniałbym scenki w windzie... ta w zwykłej wersji, bardziej mi odpowiadaća i uważam, że była zabawniejsza. Dodatki są zupełnie inne, niż w dwup?ytowym wydaniu DVD filmu "Spiderman 2". Co prawda część z nich jest suplementami o filmie "Spiderman 3".
Tak czy siak jest to doskona?y nabytek dla każdego fana Spidermana.

Polecam dla tych, którzy jeszcze nie nabyli tej wersji:)
U?miech kosztuje mniej ni? elektryczno??, a daje wi?cej ?wiat?a;D
watch Knife in the water saga
Odpowiedz
Jeśli temat aktualny to ile kosztuje wersja 2.1?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości