Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hi, I'm a Marvel... and I'm a DC
Hi, I'm a Marvel...and I'm a DC- czy mówi komus z forum cos ta nazwać

Wybaczcie, jesli taki temat juz jest, ale nic podobnego nie widzialem.

Otóz jest to seria filmików, których glównymi bohaterami sa Superman i Spider-Man, w swojej figurkowo-filmowej formie. Tematem przewodnim ów filmików njest rozmowa miedzy dwoma panami. Rozmawiaja o filmach komiksach, i o wydarzeniach ze swiata komiksowego. Nieraz spadlem z krzesla jak sluchalem ich rozmów. W miare akcji, pojawiaja sie nowi bohaterowie, miejsca, a nawet spiskowa fabula-jak chocby spisek Lexa Luthora oraz Green Goblina,. przeciw wszystkim super bohaterom.

Glosy postaci sa podlozone swietnie, i pasuja do kazdego. Sam autor filmików udzielal nawet wywiadu, który mozna obejrzec na oficjalnej stronie Marvela! Hi, I'm a Marvel...and I'm a DC, zaowocowalo nawet spin offami, jak chocby Goblin Bloggin-równie smieszna parodia video blogów!

Naprawde godne polecenia sa wszystkie filmiki-ale jesli tylko ktos zna dobrze angielski, i dosyc mocno siedzi w komiksowym swiecie. Potrzebna jest widza np. o aktualnych komiksach, czy o tym co piszczy w swiecie ekranizacji komiksów, zarówno u Marvela, jak i DC.

Tutaj jest profil you tube'owy twórcy

A tutaj pierwszy odcinek.

Moze pierwszy odcinek nie jest najlepszy, ale im dalej tym lepiej, wiecej, i smieszniej!!! Polecam goraco!
Imperial Stormtroopers don't die, they can only go to hell and regroup.

www.nerdwars.blog.com

Ca
Odpowiedz
Hehehehe

Bardzo fajne rozmowy prowadza nasi bohaterowie:-)

Glosy sa swietnie podlozone, hehe rozmowy sa smieszne i kwestie pasuja do charakteru postaci. After hours wymiata:-)
Odpowiedz
Heh, w wywiadzie na marvel.com autor mówi, ze razem z partnerka szykuja cos wielkiego, ale na razie nie beda zdradzac szególów-moze robia the movie? :D
Imperial Stormtroopers don't die, they can only go to hell and regroup.

www.nerdwars.blog.com

Ca
Odpowiedz
Film jest calkiem fajny.Ciekawy dialog,fajna fabuła.
Odpowiedz
Odcinki sa swietne. Ostatnio pojawil sie Deadpool. Oby bylo wiecej czesci z jego udzialem:D.
Odpowiedz
Rzeczywiście odcinek z deadpoolem jest genialny.
Odpowiedz
świetn? prac? wykonali z tymi filmikami, kiedyś po?więci?em cały dzień, żeby wszystkie zobaczyć. M?skie głosy są podstawiane przez jedn? osobą. Rozwali? mnie Hulk w koszulce Security:)
Odpowiedz
Ten odcinek mnie rozwali?.
I oczywiście jest Deadpool.
Najlepsza sygnatura to ta której nie widać.

Zapraszam na forum o grach i nie tylko
http://www.gamecorner.pun.pl/forums.php
Odpowiedz
Brak słów. Po prostu czysta rewelacja! Ubawiłem się setnie podczas filmiku, w którym to, hmm... Było przedstawione jakby ci bohaterzy byli za kulisami, przed "kr?ceniem" tych odcinków:Dświetne jak Spider z Batmanem, bodajęe zbierali naszego Tony'ego jak zabalować i był przy stole upity...;)Szkoda tylko, że mam straszne problemy z wy?apywaniem i rozpoznawaniem słów po angielsku przez co trudno mi coś zrozumiec.
'There's an old saying: Raise no more devils than you can lay down. My father raised one too many.'
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości