Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niesamowity Spider-Man
Ludzie,mam problem.Juz od jakiegos czasu chce nakrecic fanfilm o spider-manie.
Wszystko ladnie,pieknie.Glównym bossem ma byc Mysterio.Chce tez aby film obejmowal historie narodzin bohatera.

I tu do was prozba.Napisac scenariusz.Jesli ktos jest w stanie to zrobic,to niech pomoze.Jak skonczy ktos to niech podesle na gadziu75@o2.pl

Z góry THX
Odpowiedz
Fanfilm z Mysterio, to troche slaby pomysl. Ta postac sama w sobie wymaga dziesiatek efektów specjalnych, a to nie bedzie latwa sprawa.
Btw. Cos widze, ze strasznie sie na tego Mysterio uwziales, komiks, film...
Powrót jest tylko jeden i nie króla, tylko jedi.

Odpowiedz
W sumie masz racje.Chcialem umiescic kogos,kto nie byl spotykany w innym filmie,a Mysterio to jedna z moich ulubionych postaci.Moze ktos inna doradziś
Odpowiedz
Wez osobe, która nie wymaga za bardzo efektów specjalnych :) Np. Kraven - tylko odpowiedni kostium zrobisz i lowca gotowy ;]
Odpowiedz
Tez mysle o tym by zrobic fan film o Spidermanie ale do tego potrzebni sa aktorzy a nie mam az tylu .
Odpowiedz
Zbierasz kumpli i jazda,a jak nie chca to mozesz im cos zaoferowac :lol:
Odpowiedz
nie wiem jaki moze byc scenariusz z mysterio. A inna postac to proponowalbym ci moze Venoma (lubie go bardzo :D) albo np. Shockera jak chcesz.
Odpowiedz
Moze byc nawet Vulture, byleby scenariusz byl ;)
Odpowiedz
Jak chcesz to moge sprobowac napisac ten scenariusz przeciwnikiem bedzie Kraven . Jesli oczywiscie chcesz .
Odpowiedz
Bardzo,ale to bardzo bym chcial.Prosze,jesli nadal to aktualne,napisz scenariusz :rolleyes:
Odpowiedz
Czlowieku na co ty sie porywasz , jak chcesz zrobic efekty specjalne i kostiumy ze znikomym budzetem
Odpowiedz
Gadziu1115 to moje gg 1193839 napisz cos do mnie to pogadamy wiecej o scenariuszu.
Odpowiedz
Prawdopodobnie chodzi tu o film na maxa niszowy, przeznaczony dla przyjaciól, taka forma jajcu, rozrgrywajacy sie w domu twórcy, na osiedlu itp.
Odpowiedz
No pewnie.Ja nie chce z tego zrobic The Green Goblin's Last Stand.
Chce zobaczyc,czy mi sie uda zrobic cos takiego
Odpowiedz
Ja go napisze!!!! Marzylem o czyms takim ale wrogiem zrobie Chameleona, bo go najlatwiej zagrac.

Chociaz to zly klasy B spróbuje z niego cos wyciagnac.

My Webpage
Gwarancja jako?ci
Odpowiedz
Bylbym zapomnial.
Komiks juz zrobilem i poprawilem(spoko jak na 14 latka)
Chameleon?Chodzi o kameleona?No moze byc,ale jak ja przemiane zrobie?
A co do efektów specjalnych to jeszcze nie wiem,ale siec na linie zrobie z,uwaga'gifów!Cos takiego(to z ripem):
nie chcialo mi sie robic dluzszej pokazówki.Powinno wam wystarczyc :D
Odpowiedz
A co to za sztuka skleic klatka po klatce Spideya z gry na gba bodajze...
Odpowiedz
To jest tylko test.Z filmem bedzie normalny ja w kostiumie
Odpowiedz
Gadziu1115,Apr 13 2008, 07:48 PM napisał(a):Bylbym zapomnial.
Komiks juz zrobilem i poprawilem(spoko jak na 14 latka)
Chameleon?Chodzi o kameleona?No moze byc,ale jak ja przemiane zrobie?
A co do efektów specjalnych to jeszcze nie wiem,ale siec na linie zrobie z,uwaga'gifów!Cos takiego(to z ripem):
nie chcialo mi sie robic dluzszej pokazówki.Powinno wam wystarczyc :D
Normalnie aktor co bedzie gral Chameleona schowa sie w jakims kacie potem zmieni go inny aktor i taka bedzie przemiana.
Odpowiedz
Albooo...

Chameleon stoi, naciska costam do zmiany w kogos innego. W tym momencie Pauza. Chameleon odchodzi i przychodzi kto inny. Wlaczasz kamere z powrotem. Koniec.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości