Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X-Men Origins: Wolverine
Codename Wolverine, przeróbka fanowska niesłynnego filmu z 2009. Oto lista zmian które zauważyłem
-wycięto durne okrzyki zarówno starego jak i młodego Wolverina
-Victor i Logan nie są już braćmi
-Wycięto jeden moment przekozaczenia Wilsona
-Wycięto scenę pokazu z tą żarówką
- Ucięto parę nudnych momentów z Kaylą, zwłaszcza ten z genezą ksywki Wolverine
-Montaż sugeruje nam że Logan został po 1 walce z Sabretooth porwany na eksperyment
-Wycięto durną scenkę w łazience
-Wycięto wszystkie wzmianki o Deadpoolu, jest tylko Weapon XI
-Wycięto komputerową facjatę Xaviera i dodano X-Men theme
--Stryker strzela do Wolverina po czym rzuca broń i odchodzi z własnej woli
-Weapon XI nie zmartwychwstaje
-dodano też 2 scenki usunięte i 1 alternatywną
Film oceniam na 5,5/10 , podstawową wersję oceniam na 3,5/10. Na ich miejcu wyrzuciłbym jeszcze scenę eksperymentu i dodał flasbacki z 1 i 2.
Odpowiedz
Cytat:-Victor i Logan nie są już braćmi

Mi się tam podobał ten motyw, nadał relacjom między Loganem i Victorem ciekawej dynamiki. W ogóle Wolverine w wykonaniu Hugh Jackmana (bezapelacyjnie jest to gwiazda mutantów tam samo jak Robert Downey Jr. jest gwiazdą filmowego świata Marvela) i Liev Schreiber jako Sabretooth to były jak na takie proste kino akcji ciekawe kreacje, a już na pewno przez wzgląd na to że to adaptacja komiksu. Chociaż co ja tam wiem, skoro Origins jako proste komiksowe kino akcji jest dla mnie całkiem dobrze strawny, a już na pewno jest o wiele lepszym filmem niż Spider-Many Raimiego czy te nieszczęsne dwie części Fantastic Four. No ale... są gusta i guściki, możecie uznać że ja mam guścik Wink mam tylko nadzieję że pojawienie się w tym filmie Gambita (jednego z moich ulubionych dzieci atomu) nie wykluczyło jego ewentualnego pojawienia się jeszcze w jakimś x-filmie. Liczę po cichu że sequele DOFP z nowymi Xavierem i Magneto będą szansą na kolejne wystąpienie miłośnika karcianych sztuczek.
Odpowiedz
Pewnie wyżej bym oceniał Origins gdyby tylko nie zepsuł wątku Weapon X zwłąszcza że flashbacki z Singerów miały super klimat.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości