Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spider-Man
Pierwsza kreskówka o spider-manie wyprodukowana w 1967 r. przez Grantray-Lawrence Animation i Krantz Films. Doczekala sie wersji dvd.
Ogladalem ja raz na jakims wloskim kanale, czy mozna ja jeszcze ogladac w tv? Jesli maci to wydanie dvd to opowiedzcie o nim i o kreskówce.
oficjalna strona wydania dvd - spider-man - the '67 collection

Odpowiedz
Taka sobie jest tak kreskówka... akcja czesto strasznie zamula... ale czego mozna oczekiwac po kreskówce z lat 60-tych... o niebo lepiej prezentuje sie serial animowany z lat 80-tych... :D

Odpowiedz
Ale main theme ciagle zywy :)
Wesoły świr
Odpowiedz
Spider-Man, Spider-Man, does whatever a spider can.
Spins a web, any size, catches thieves just like flies.... hehe :D

Odpowiedz
Wiecie co ostatnio zauwazylem w TV? Ze w reklamie tortilli (czy jak to sie tam pisze) firmy Delekty w tle leci main theme z tego serialu! :) :)
You shoot me in a dream, you better wake up and apologize
Odpowiedz
darth octavius,Feb 8 2006, 12:58 napisał(a):Wiecie co ostatnio zauwazylem w TV? Ze w reklamie tortilli (czy jak to sie tam pisze) firmy Delekty w tle leci main theme z tego serialu! :) :)
Odpowiednio zmiksowany ofkoz :P I leca tylko pierwsze kilka nutek tegoz utworu :P
Odpowiedz
Tez to zauwazylem :D
Przebieglem dwa pokoje slyszac ta muzyke. Wbiegam do pokoju patrze w TV i ogarnia mnie zdziwienie, ze to reklama :D
Odpowiedz
MAJKI,Dec 8 2005, 21:09 napisał(a):Spider-Man, Spider-Man, does whatever a spider can.
Spins a web, any size, catches thieves just like flies.... hehe :D
watchout here comes the spiderman
Odpowiedz
Obejrzalem ostatnio kilka odcinków, pod wzgledem glupoty bije nawet Unlimited.
Odpowiedz
Tu jest link do omawianego intra jakby ktos chcial zobaczyc i uslyszec oryginalna wersje, a jeszcze tego nie uczynil.

http://www.youtube.com/watch?v=4o29VoxtsFk

Tu macie tekst piosenki. Jest troche pomieszane w refrenach ale powinniscie sie polapac.

Spiderman, Spiderman,
Does whatever a spider can
Spins a web, any size,
Catches thieves just like flies
Look Out! Look Out!
Here comes the Spiderman.
Look Out! Look Out!
Here comes the Spiderman.

Is he strong?
Listen bud,
He's got radioactive blood.
Can he swing from a thread
Take a look overhead
Hey there, Hey there
There goes the Spiderman.
Hey there, Hey there

In the chill of night
At the scene of a crime
Like a streak of light
He arrives just in time. WHOA!

Hey there, Hey there

Spiderman, Spiderman
Friendly neighborhood Spiderman
Wealth and fame
He's ingnored
Action is his reward.

To him, life is a great big bang up
Whenever there's a hang up
You'll find the Spider man.
:P

Odpowiedz
Widzialem dzisiaj w tv reklame "itsy bitsy Spider-man". Leci tam spolszczona wersja intro.
Odpowiedz
Siema ma ktos moze napisy do tej kreskówki?

Odpowiedz
mam pytanie czy ten serial wyszedl po polsku??
jesli tak to moze ktos podac linka??
Odpowiedz
Witam,

czy ktoś mi może pomóc w odnalezieniu mp3 piosenki z bajki? Tej która się zaczyna słowami - spiderman, spiderman, does whatever a spider can ?

Tylko tej starej wersji, dokładnie z tej bajki http://www.youtube.com/watch?v=4o29VoxtsFk

Z góry dzięki
Pozdrawiam wszystkich:):spidey_rock:
Odpowiedz
Wysylam na PW.

PS: Witamy na forum.
Odpowiedz
http://spider-man.org.pl/frame.php?id=media/audio

Odpowiedz
Dziękuję bardzo za linki i za powitanie na forum. Pozdrawiam wszystkich:)

Kate Pająk
Odpowiedz
Venom rządzi. Z bajki moja ulubiona postać. Eddy Brock Venom jest najlepszy. lepszy niż spider. Szkoda że tak mało czasu mu dali. W anime więcej o nim było i dłużej się męczyli z nim. Potem nawet Spidermenowi pomógł troche A tu tego nie było.
Odpowiedz
Z tego co kojarzę Venom nie wystąpił w tej kreskówce. Była to końcówka lat 60-tych, toteż Venom nie istniał nawet w komiksach. Nie zmienia to jednak faktu, iż rzeczywiście jest to jedna z najbardziej lubianych postaci w fandomie Smile
Odpowiedz
Tak jak Darth Vader jest najbardziej lubianym złoczyńcom w universum Star Wars.

Te kreskówki i seriale o superhero sprzed lat 90 to są jak dla mnie już nie do obejrzenia, może jakbym miał 8lat to tak ale jako dorosły człowiek muszę powiedzieć, że obecnie to tandeta i kicz. 0czywiście pamiętam stare Rzymskie przysłowie: 0mnia principia parva sunt- wszystkie początki są skromne.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości