Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niesamowity Spider-Man
Rada: przestan uzywac movie makera. Ten program jest fajny na poczatku, ale jak widzisz, ma za malo opcji. Polecam Sony Vegas - poswiecisz troche czasu na obsluge programu i bedziesz mogl robic na prawde fajne rzeczy. Tam jest nie ograniczona ilosc sciezek dla video i audio, jesli by Cie to interesowalo.
Odpowiedz
Próbowałem zainstalować Sonnego, ale jest tak jakby mój komp już go miał na dysku. :huh:

Tiger-jak coś się znajdzie to się do ciebie zgłosz?
Odpowiedz
New news!, czyli coś dla posiadaczy RPG Tsukuru XP :rolleyes:
Odpowiedz
Sorki za offtop`a ale czy możesz gdzień umie?ci? ten RPG Tsukuru XP, bo ja go znależę nie mogę <_<
Odpowiedz
RPG Tsukuru XP do pobrania: tu.
Odpowiedz
New news

No niestety, tak to w życiu bywa. Może który? z userów przejmie produkcj??
Proszę o zapoznanie się z nim, oraz o dyskusji na forum na temat danej sytuacji...

Edit:
W newsie pojawił się edit, który może "uszczęśliwi" niektórych z was (tak Tiger, Ciebie się to też tyczy). Zapraszam do zapoznania się z nim.

ps. Nie oddam wam NSM!!! :P
Odpowiedz
#006 Koniec tajemnicy

Zapraszam do dyskusji. :)
Odpowiedz
Nawet nieźle poszło. Odcinek spoko :P . Pierwszy raz udzieli?em głosu w NSM :P . Szkoda tylko że niektóre głosy są strasznie ciche :( .
Odpowiedz
I jak ci idzie z odcinkami?Jakby co to mógłbym jakoś pomó?>
Odpowiedz
S?uchajcie, Gadziu prosię mnie, bym przekazała Wam to: News
Tony Stark
Odpowiedz
Jak na amatorski serial wyszło wam bardzo fajnie. Mi się podobało. Szkoda że nie będzie nowych odcinków :(

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Odpowiedz
Szkoda faktycznie bo było nie?le. Jak na projekt amatorski to wyszedł naprawdę nie?le. Ten klimat wyjąty niczym ze starych gier na GameBoy naprawdę miały swój klimat. żałuje że projekt został zawieszony, ale czy istnieje choć cie? szansy żeby Gadziu1115 znowu zaczął robić odcinki do "Niesamowitego Spider-Mana". bo naprawdę miło się oglądaćo, i świetnie się bawiłem. Naprawd? licz? że jednak wasze studi Golden Stars wyda coś jeszcze ze Spider-Manem, i będzie nam fundowało taką zabaw? jak NSM.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości