Liczba postów: 96
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Rada: przestan uzywac movie makera. Ten program jest fajny na poczatku, ale jak widzisz, ma za malo opcji. Polecam Sony Vegas - poswiecisz troche czasu na obsluge programu i bedziesz mogl robic na prawde fajne rzeczy. Tam jest nie ograniczona ilosc sciezek dla video i audio, jesli by Cie to interesowalo.
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Próbowałem zainstalować Sonnego, ale jest tak jakby mój komp już go miał na dysku. :huh:
Tiger-jak coś się znajdzie to się do ciebie zgłosz?
Liczba postów: 490
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Sorki za offtop`a ale czy możesz gdzień umie?ci? ten RPG Tsukuru XP, bo ja go znależę nie mogę <_<
Liczba postów: 490
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Nawet nieźle poszło. Odcinek spoko :P . Pierwszy raz udzieli?em głosu w NSM :P . Szkoda tylko że niektóre głosy są strasznie ciche :( .
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
I jak ci idzie z odcinkami?Jakby co to mógłbym jakoś pomó?>
Liczba postów: 364
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
31.05.2010 , 15:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.05.2010 , 15:55 przez Zer0.)
Jak na amatorski serial wyszło wam bardzo fajnie. Mi się podobało. Szkoda że nie będzie nowych odcinków :(

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Pan B.
Niezarejestrowany użytkownik
Szkoda faktycznie bo było nie?le. Jak na projekt amatorski to wyszedł naprawdę nie?le. Ten klimat wyjąty niczym ze starych gier na GameBoy naprawdę miały swój klimat. żałuje że projekt został zawieszony, ale czy istnieje choć cie? szansy żeby Gadziu1115 znowu zaczął robić odcinki do "Niesamowitego Spider-Mana". bo naprawdę miło się oglądaćo, i świetnie się bawiłem. Naprawd? licz? że jednak wasze studi Golden Stars wyda coś jeszcze ze Spider-Manem, i będzie nam fundowało taką zabaw? jak NSM.