Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spider-Man Of The Future Alternative
http://www.youtube.com/watch?v=Nvb6nwdyiVE

Opening do serialu stworzony przez Gadziu1115.
Odpowiedz
Jakos niezbyt mi sie to podoba...dziwnie sie prezentuje, no i ten "www.fraps.com" u góry...
Odpowiedz
Szczerze? Nie podoba mi sie. Postacie wygladaja jak z "Pokemonów" na Game Boy'a, nic ciekawego nie bylo pokazane no i wlasnie ten "www.fraps.com".
Odpowiedz
To pomysl Gadzia ;)
Odpowiedz
blackcat,Oct 11 2008, 10:59 AM napisał(a):To pomysl Gadzia ;)
Wiem. Przeciez umiem czytac :P ;). Jak na jego mozliwosci to slabo. Mógl sie bardziej postarac. Stac go na to!
Odpowiedz
Czy to nie jest aby... ble... TIBIA?! :venom_shout:
Odpowiedz
Ultimates,Oct 11 2008, 11:01 AM napisał(a):Czy to nie jest aby... ble... TIBIA?! :venom_shout:
Tibia? Raczej nie ;). Mi to raczej przypomina "Pokemonów" na Game Boy'a. W Tibii postacie sa wyzsze.
Odpowiedz
Okropnosc, jedyne co mi sie podoba to to, ze w tle leci moja ulubiona piosenka.
Po za tym wiem w jakim programie gadziu to robil.
RPG Makerze(tylko nie wiem w którym).

Znajometr v2

Money. I like to
swim trought it
and throw it in the air and have
it hit me on the
head! Quack!
Deadpool
Odpowiedz
Wiem,ze slabe, ale w RM lepszego bym nie zrobil. Wedlug mnie serial powinien byc robiony w stylu NSM, bo w RM dobrze wypadaja tylko sf
Nie bede robil dalej bo ten opek mnie zniechecil. Moze kiedys wersja aktorska powstanie,ale watpie.

A robiony byl w RPG Maker ME
Odpowiedz
Jesli chodzi o seriale zostan przy nsmsm. ;) Bo juz robisz gry, filmy, seriale, strony i na nic nie masz czasu. Porada: zrób jedno, a potem drugie. ;)
Odpowiedz
Oj przepraszam, ale gier nie robie juz jakis spory czas.
NSM to jest moja jedyna produkcja, a strony mam tylko 2(prowadzone) i jakos zawsze mam na wszystko czas. A i jeszcze jedno. Kiedy ja robilem jakis film?(poza nsm, który zostal edytowany na serial)
Odpowiedz
O :spider_lol: O_O Po prostu mi chodzi o to ze robisz duzo rzeczy. <_<
Skonczmy to, bo sie to przemieni w noobowska klótnie. :rolleyes: Uznaj, ze nic nie powiedzialem... ;)
Odpowiedz
Cytat:Wiem,ze slabe, ale w RM lepszego bym nie zrobil. Wedlug mnie serial powinien byc robiony w stylu NSM, bo w RM dobrze wypadaja tylko sf
Bys nie zrobil? Nie zgadzam sie. Cokolwiek by to nie znaczylo :D
1. Jezeli chodzilo ci o to ze na RMie nie da sie zrobic lepiej - to oczywiscie nei masz racji bo na RMie, jezeli sie bardzo przylozysz, mozna zrobic naprawde duzo ;)
2. Jezeli chodzilo ci o to ze na wiecej cie nie stac... To tez nie masz racji bo widzialem niektóre twoje projekty i bylbys w stanie zrobic lepiej ;)

Po drugie, tylko SF?! Co ty godosz xdd, wcale nie. Trzeba dobrze 'scenografowac', miec dobra muzyke i grafike, a da sie zrobic prawie wszystko xddd

EDIT dól : mi czy gadziowi
ULTIMATE!
Run Spidey run! www.Sabikku.deViantart.com
ULTIMATE!
Odpowiedz
Bez obrazy, ale nie wstyd Ci czegos takiego dawac do internetu?
Odpowiedz
Ja tego nie dalem, wiec nie wiem. Ale sa gorsze rzeczy na YouTube.
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=l9rKRnDPs9M...7B4&index=1

Jedank gadziu sie przelamal i wyszlo mu naprawde dobrze:D

Sami sprawdzcie
Odpowiedz
A ja powiem że film mi się dalej nie podoba. Jest olbrzymia masa przekle?stw które mnie po prostu brzydz? (jak tak patrze to mniej przekle?stw jest w typowej parodii Gothica ). Nie chcę cię urazi? ale Spider-Man w wersji "Polski gangsta co lubi popił piwko i zapalić papierosa z ziomami z dzielni, by potem wkopa? paru policjantom" do mnie nie przemawia.

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości