Ocena wątku:
Spider-Man Of The Future Alternative
|
11.10.2008 , 09:37
Jakos niezbyt mi sie to podoba...dziwnie sie prezentuje, no i ten "www.fraps.com" u góry...
11.10.2008 , 09:55
Szczerze? Nie podoba mi sie. Postacie wygladaja jak z "Pokemonów" na Game Boy'a, nic ciekawego nie bylo pokazane no i wlasnie ten "www.fraps.com".
11.10.2008 , 10:01
blackcat,Oct 11 2008, 10:59 AM napisał(a):To pomysl Gadzia ;)Wiem. Przeciez umiem czytac :P ;). Jak na jego mozliwosci to slabo. Mógl sie bardziej postarac. Stac go na to!
11.10.2008 , 10:01
Czy to nie jest aby... ble... TIBIA?! :venom_shout:
11.10.2008 , 10:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.10.2008 , 10:03 przez Altair_Fan.)
Ultimates,Oct 11 2008, 11:01 AM napisał(a):Czy to nie jest aby... ble... TIBIA?! :venom_shout:Tibia? Raczej nie ;). Mi to raczej przypomina "Pokemonów" na Game Boy'a. W Tibii postacie sa wyzsze.
11.10.2008 , 11:21
Okropnosc, jedyne co mi sie podoba to to, ze w tle leci moja ulubiona piosenka.
Po za tym wiem w jakim programie gadziu to robil. RPG Makerze(tylko nie wiem w którym). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znajometr v2 Money. I like to swim trought it and throw it in the air and have it hit me on the head! Quack! Deadpool
11.10.2008 , 11:54
Wiem,ze slabe, ale w RM lepszego bym nie zrobil. Wedlug mnie serial powinien byc robiony w stylu NSM, bo w RM dobrze wypadaja tylko sf
Nie bede robil dalej bo ten opek mnie zniechecil. Moze kiedys wersja aktorska powstanie,ale watpie. A robiony byl w RPG Maker ME
11.10.2008 , 12:03
Jesli chodzi o seriale zostan przy nsmsm. ;) Bo juz robisz gry, filmy, seriale, strony i na nic nie masz czasu. Porada: zrób jedno, a potem drugie. ;)
11.10.2008 , 12:07
Oj przepraszam, ale gier nie robie juz jakis spory czas.
NSM to jest moja jedyna produkcja, a strony mam tylko 2(prowadzone) i jakos zawsze mam na wszystko czas. A i jeszcze jedno. Kiedy ja robilem jakis film?(poza nsm, który zostal edytowany na serial)
O :spider_lol: O_O Po prostu mi chodzi o to ze robisz duzo rzeczy. <_<
Skonczmy to, bo sie to przemieni w noobowska klótnie. :rolleyes: Uznaj, ze nic nie powiedzialem... ;) Cytat:Wiem,ze slabe, ale w RM lepszego bym nie zrobil. Wedlug mnie serial powinien byc robiony w stylu NSM, bo w RM dobrze wypadaja tylko sfBys nie zrobil? Nie zgadzam sie. Cokolwiek by to nie znaczylo :D 1. Jezeli chodzilo ci o to ze na RMie nie da sie zrobic lepiej - to oczywiscie nei masz racji bo na RMie, jezeli sie bardzo przylozysz, mozna zrobic naprawde duzo ;) 2. Jezeli chodzilo ci o to ze na wiecej cie nie stac... To tez nie masz racji bo widzialem niektóre twoje projekty i bylbys w stanie zrobic lepiej ;) Po drugie, tylko SF?! Co ty godosz xdd, wcale nie. Trzeba dobrze 'scenografowac', miec dobra muzyke i grafike, a da sie zrobic prawie wszystko xddd EDIT dól : mi czy gadziowi
22.11.2008 , 23:06
Bez obrazy, ale nie wstyd Ci czegos takiego dawac do internetu?
23.11.2008 , 13:57
Ja tego nie dalem, wiec nie wiem. Ale sa gorsze rzeczy na YouTube.
19.05.2009 , 11:57
http://www.youtube.com/watch?v=l9rKRnDPs9M...7B4&index=1
Jedank gadziu sie przelamal i wyszlo mu naprawde dobrze:D Sami sprawdzcie
A ja powiem że film mi się dalej nie podoba. Jest olbrzymia masa przekle?stw które mnie po prostu brzydz? (jak tak patrze to mniej przekle?stw jest w typowej parodii Gothica ). Nie chcę cię urazi? ale Spider-Man w wersji "Polski gangsta co lubi popił piwko i zapalić papierosa z ziomami z dzielni, by potem wkopa? paru policjantom" do mnie nie przemawia.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości