Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deadpool
Kim jest Deadpool?

Gdybył przeczytał temat to już był mniej więcej wiedział kim jest. A gdybył jeszcze użyć google to już na pewno. / rzadlo
Odpowiedz
Dzięki za link z wywiadem :P . Chciałbym zobaczyć jakiś trailer w którym pokazują już Deadpool`a. Ciekawe co wykombinuj? z kostiumem...

Taki ma?y offtop:
Trailer X-Men Origins
Gdzie jest Deadpool ja sie pytam??
Może go nie zauważyłem, Sami zobaczcie. Tak się nie profesjonalnie wyra?? XD: Czy to nie ten facet z mieczami XD??
Zdjęcie
W takim razie gdzie jego "cała w bliznach" twarz??
Odpowiedz
Deadpool byl najemnikiem, widocznie to sa zdjecie jeszcze przed zabiegiem :] Tak, to ten facet z katanami :]
Odpowiedz
No to z tego wygląda, że poka?? go jeszcze przed eksperymentem. Super!!! :P Nie mogę się doczekać jego akcji. Mam nadzieje że nie dadz? mu dennych tekstów <_< . Zepsuliby mu charakter :P
Odpowiedz
No, też jestem ciekawy jak go poka??.Wolałbym jednak tą "kostiumową wersję".By?oby fajnie, gdyby na początku filmu byłby pokazany przed zabiegiem, a potem stworzy kostium. :)
Co do tekstów to uważam, że bez nich Deadpool nie będzie już taki sam.

Odpowiedz
TIGER444,Feb 25 2009, 05:33 PM napisał(a):No to z tego wygląda, że poka?? go jeszcze przed eksperymentem. Super!!!  :P  Nie mogę się doczekać jego akcji. Mam nadzieje że nie dadz? mu dennych tekstów  <_< . Zepsuliby mu charakter  :P
Zobacz przy trailerze jaki kawal historii obejmuja :] Mam nadzieje, że beda jakies sceny z komiksu :] No i emme zepsuli :( Pozyjemy zobaczymy :] Chociaz watpie, ze pokaza go "w masce" ;]

//edit: liczy sie charakter nie wyglad :D
Odpowiedz
Zgarn??em właśnie numery Deadpoola 1-33.Zaraz zabieram się do lektury!

Odpowiedz
daniello32,Feb 25 2009, 05:39 PM napisał(a):Zgarn??em właśnie numery Deadpoola 1-33.Zaraz zabieram się do lektury!
Sk?d ?e? je wytrzasn?? XD?? :lol: Z Ebay`a??
Odpowiedz
TIGER444,Feb 25 2009, 09:14 PM napisał(a):
daniello32,Feb 25 2009, 05:39 PM napisał(a):Zgarn??em właśnie numery Deadpoola 1-33.Zaraz zabieram się do lektury!
Sk?d ?e? je wytrzasn?? XD?? :lol: Z Ebay`a??
Pobrać z internetu, jak większość :D

żeby offtopu nei było
Aktualizacja
# Deadpool #8 - March 4
# Thunderbolts #130 - March 18
# Deadpool Annual: Games of Death - March 25
# Deadpool #9 - April 1
# Cable #13 - April 1
# Marvel Zombies 4 #1 - April 1
# Deadpool: Suicide Kings #1 - April 1
# Thunderbolts #131 - April 15
# Wolverine: Weapon X Files - April 22
# Deadpool #10 - May 6
# Deadpool: Suicide Kings #2 - May 6
Odpowiedz
Cytat:Pobrać z internetu, jak większość biggrin.gif
Zgadza się.Poda? bym link, ale nie można.

Odpowiedz
Sorry za post pod postem, ale nikt nie pisać od jakiegoś czasu.Czy widzieliście figurk? Deadpoola z Marvel kolekcji figurek?Jest naprawdę fantastyczna!
Next 5 Figurines

Odpowiedz
Fantastyczna, ale najgorszym jej atutem jest ten ?enujący miecz bez szpica. <_<
Co do Deadpoola, to teksty tego kolesia totalnie rozbrajaj?. :lol: Jest świetny. :)
Co do filmu Origins, to nie można raczej liczy? na kostium... może na twarz pokryt? bliznami tak, ale kostium odpada. Wolviemu nie zrobili w X-Menach i dobrze było. To tak jakby Ock wyskoczyć w filmie w tej swojej piłamce i getrach. :lol:
Odpowiedz
Cytat:Fantastyczna, ale najgorszym jej atutem jest ten ?enujący miecz bez szpica
To jest katana, a one nie mają "szpica".

Odpowiedz
Ultimates,Mar 3 2009, 02:36 PM napisał(a):Co do filmu Origins, to nie można raczej liczy? na kostium... może na twarz pokryt? bliznami tak, ale kostium odpada. Wolviemu nie zrobili w X-Menach i dobrze było. To tak jakby Ock wyskoczyć w filmie w tej swojej piłamce i getrach. :lol:
Co prawda to prawda. Ale bez kostiumu to już nie to , a Deadpool to nie jest jakiś "MENO" z UZI`kami (zwykłe ciuchy jak dla mnie do niego nie pasuj?). To jest normalny jajcarz :lol: . Na plakacie Origins Deadpool niestety wygląda jak wspomniany wcześniej "MENO"xD i to mi nie pasuje <_< . Chociaż....mam nadzieje, że poka?? jego dobry dowcip, ale i tak wątpię <_<

Zobaczcie tu: Deadpool
Odpowiedz
Co to ma był do cholery?To "co?" to Deadpool?Jak już mieli by robić figurk? to już bym wola? takiego "MENO" z uzikami.

Cytat:To jest normalny jajcarz
To mało powiedziane. :lol: :D
To co on czasem walnie jest naprawdę nie do opisania. :lol:

Odpowiedz
daniello32,Mar 3 2009, 01:21 PM napisał(a):Sorry za post pod postem, ale nikt nie pisać od jakiegoś czasu.Czy widzieliście figurk? Deadpoola z Marvel kolekcji figurek?Jest naprawdę fantastyczna!
A w którym numerze ma był deadpool? Bo ta figurka wymiata :o

Znajometr v2

Money. I like to
swim trought it
and throw it in the air and have
it hit me on the
head! Quack!
Deadpool
Odpowiedz
Ko?o 40 :D

Odpowiedz
Nie wiem czym Wy się jaracie ? Ta figurka jest kiepska ... Z reszta jakie pieni?dze takie wykonanie.
Odpowiedz
Cytat:Ta figurka jest kiepska
Nie jest taka z?a.Mnie się podoba.Zobacz sobie inne figurki.Niektóre są naprawdę beznadziejne.Ta wybija się na tle innych.

Odpowiedz
daniello32,Mar 3 2009, 03:32 PM napisał(a):To jest katana, a one nie mają "szpica".
Tak, ale jednak każdy miecz żeby się wbi? w ciał musi mieć jakieś ostre zakończenie... A ten wygląda jakby takiego nie miał. I katany są raczej cienkie a ta jest gruba, jak te pazury wolverina z serii tych figurek. <_< Co do Origins to ta figurka ze strony podanej przez TIGERA jest na wzór Deadpoola z filmu (niestety <_< )i tak będzie wyglądał po operacji...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości