02.09.2010 , 14:35
Spider-Man,to oczywiste.
Najmniej lubiany bohater Marvela?
Najmniej lubiany bohater Marvela?
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Zadaj pytanie kolejnej osobie :>
|
02.09.2010 , 14:35
Spider-Man,to oczywiste.
Najmniej lubiany bohater Marvela? Cytat:Ulubiony bohater marvela? To pytanie jest zmor? tego tematu:D Najmniej lubiany w Marvelu.....hmm Sentry Czytaliście kiedyś klasyczn? literatur? grozy, książki Stockera, Mary Shelley, czy Leroux?
02.09.2010 , 14:56
Nie...:D
Ulubiona książka?
''SZŁEM ŁĄKĄ
WIATER WIAŁ KWIATY PACHŁY A ONA MNIE ODEPCHŁA WIĘC POSZŁEM DO DOMU TRZASŁEM DRZWIAMI PIERDŁEM RZYGŁEM WYSZŁEM I CHAMSTWA NIE ZNIESE" Moda na suknie saga. ![]()
02.09.2010 , 15:16
Zahir i Alchemik Paulo Coelho'a
Jak wyobraćasz sobie polsk? szkoł? X-men'ów? ;P
02.09.2010 , 17:40
Na 100% była by zniszczona(popisane ?awki itp.)!:D
Batman czy Joker?
''SZŁEM ŁĄKĄ
WIATER WIAŁ KWIATY PACHŁY A ONA MNIE ODEPCHŁA WIĘC POSZŁEM DO DOMU TRZASŁEM DRZWIAMI PIERDŁEM RZYGŁEM WYSZŁEM I CHAMSTWA NIE ZNIESE" Moda na suknie saga. ![]()
Wiesz chyba nie potrafią odpowiedzieć jednoznacznie na to pytanie Batman to mój ulubiony hero pos?ugujący się wyłącznie intelektem i wytrenowanym do granic ludzkich wytrzymało?ci ciałem nie posiadający absolutnie żadnych magicznych mistycznych mocy, dlatego nigdy nie mogęem ?cierpie? wizerunku batmana w filmach gdzie niestety ale nie jest zbyt inteligentny. A Joker fakt faktem nie jest moim ulubionym villianem Batsa, bo to miejsce należy do Scarecrowa, ale lubię sposób jego działania, jego tok myślenia. Ale mimo wszystko chyba więcej plusów poszło do Batmana więc niejednoznacznie, ale niech będzie: Batman:D
Ulubiony przeciwnik Batmana i dlaczego (kilka argumentów) ?
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
02.09.2010 , 18:07
Joker:
1.W?aśnie za sposób myślenia. 2.Ciekawa wizja świata. 3.Czynienie zła dla zabawy. M?dro?? czy inteligencja(czemu)?
''SZŁEM ŁĄKĄ
02.09.2010 , 18:08
Inteligencja.M?dro?c kojarzy mi się z wiedzą teoretyczn? itd. a inteligencja z praktyk?.
Pepsi czy Cola?
02.09.2010 , 18:39
Cola
Ulubiony komiks ?
02.09.2010 , 18:49
Ogólnie Spider-Man'y od TM-Semic.
Mafia 2 czy GTA IV?
Nie gra?em ani w to ani w to, ale klimat Mafii bardziej mi odpowiada, nigdy nie byłem fanem GTA choć w dwójk? się zagrywa?em to te nowe odsłony już mnie nie kr?c?.
To teraz ja zadam sztandarowe pytanie, żeby zwiększy? sobie marn? samoocen?:)Co o mnie sądzisz/myślisz ? G?upie pytanie ale jednak pytanie, a pomysłu niestety nie mam:)
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
02.09.2010 , 20:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.09.2010 , 20:15 przez Sir. Kaszanic.)
Mój ulubiony przyjaciel z forum.:D
A pytanie podobne,ulubiony forumowicz?
''SZŁEM ŁĄKĄ
02.09.2010 , 20:52
Pewnie Gadziu1115
Pi?ka no?na czy r?czna.
02.09.2010 , 21:51
W jednej i drugiej dyscyplinie jestem do bani.
Czy nie uważacie, że przesad? jest aby Wolverine był w aż trzech dru?ynach na raz? Rozumiem, iż jest popularny, ale to chyba już ciut za wiele?
Nieee on jest idealny....
ukochana posiadana figurka.. ?
03.09.2010 , 16:09
Też tak uważam ,czego jest za dużo to jest denerwujące,( choc czasami jest dużo nie potrzebnie (np Messiego)).
Odwiedzasz regularnie jakieś inne forum poza SMO?
03.09.2010 , 16:16
Tak Superhero figurine forum .
Najgorszy szkolny przedmiot ?
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
03.09.2010 , 16:21
Fizyka...:P
Nike vs. Adidas ?
03.09.2010 , 16:23
Moim zdaniem firma nie ważna . Byle wygodnie i się podobało . Ale jak już to Nike .
Jaki miałe? pseudonim w szkole .
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
03.09.2010 , 16:34
Sztuka:P
Czemu nie wrzucisz swojej fotki do tematu: "Jak wyglądacie!" ?:D ![]() "Who said anything about killing you? All I have to do is rip out your rib cage, lungs and stomach so I can get at my baby. You're welcome to what's left." - Carnage |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|