04.11.2009 , 20:42
Zdaje mi sie ze taki temat juz byl.
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Nasze ulubione postacie z Marvela
|
04.11.2009 , 21:24
Z tym ze zakladajac ten temat mialem na mysli tez antybohaterów i villainów. Wszyscy w jednym worku.
Tamten temat tez obejmuje wszystkie postacie :]
Tematy juz polaczone, teraz nie powinno byc zadnego problemu. / rzadlo
30.12.2009 , 00:21
1.Spiderman
2.Deadpool 3 Wolverine 3 Iron man 4 Black panter 5 Punisher
30.12.2009 , 10:31
Jak juz zaczelisci taki temat no to odpowiem,moje najlepsze postacie które lubie z marvela to:
1.Spider-Man lubie go za to ze jest swietnym super herosem ale nawet go nie omijaja trudnosci codzienego zycia, Peter jednak potrafi sobie z nimi poradzic. 2.Wolverine no ta postac jest mega kosmiczna,awanturnik po przejsciach(Weapon-X) lepiej go nie denerwowac bo moze podrapac. 3.Captain America a kto by nim niechcial byc ta chluba narodu amerykanskiego,postac o samych plusach. 4.Juggernout nie inaczej ten czolg jak cos postanowi to idzie i trudno znalec sile która go zatrzyma no chyba ze Hulk czy jakas sila z kosmosu. 5.Ironman fajnie by bylo posiadac intelekt Tony'ego Starka,jego zawansowane technicznie zabawki sa genialne. 6.Magneto pan pola magnetycznego swietna moc,jak on pieknie manipuluje swoja moca kazdy metal na swiecie w zasiegu reki Magneto.
30.12.2009 , 23:48
Jako iz w pewnym sensie zmienily sie zasady tematu ,napisze jeszcze raz.
Bohaterowie: 1.Spider-Man-najpierw niesmialy nastolatek,pózniej wielki bohater.Dobry,szlachetny dzialal bezinteresownie. 2.Punisher-po smierci rodziny postanowil zwalczac przestepców.Bezwzgledny i bezlitosny dla zloczynców wykorzystujacych slabszych a dla ofiar pomocny.Nie dal sie tez torturom. 3.Ex equo Daredevil&Silver Surfer-DD niewidomy prawnik zwalczajacy przestepczosc.Cud miód. SS-Wlasciwie nie wiem.Po prostu bardzo go lubie. Zloczyncy: 1.Venom-swietny motyw checi zemsty na S-M,swietna psychika,i swietne moce. 2.Green Goblin-ten to namieszal w zyciu Petera.Smierc narzeczonej,afera z klonami i wiele innych. 3.Nie mam pomyslu xD
02.01.2010 , 19:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.01.2010 , 19:36 przez Sir. Kaszanic.)
Moja najlepsza trójka bohaterów to:
1.Iron-man-zawsze go lubilem. 2.Wolverin-jest nie powtarzalny. 3.Beast-nie dosc,ze silny i madry to jeszcze fajnie wyglada. :spidey_cheers: Moja najlepsza trójka wrogów to: 1.Dr.Doom-jest swietny pod kazdym wzgledem. 2.Magneto-najfajniejszy i pierwszy wróg mutantów. 3.Kingpin-zawsze powazny i niesamowicie puszysty.:lol: :spidey_cheers:
''SZŁEM ŁĄKĄ
WIATER WIAŁ KWIATY PACHŁY A ONA MNIE ODEPCHŁA WIĘC POSZŁEM DO DOMU TRZASŁEM DRZWIAMI PIERDŁEM RZYGŁEM WYSZŁEM I CHAMSTWA NIE ZNIESE" Moda na suknie saga. ![]()
03.01.2010 , 08:39
Bohaterowie :
Iron Man - mimo ze nie ma zadnych mocy , jego zbroja jest super. Beast - sila i inteligencja w jednym. Silver Surfer - nie wiem czemu , po prostu go lubie . Zloczyncy: Galactus - potezny pozeracz swiatów Juggernaut - najbardziej go lubie ze wszystkich przeciwników X -menów Venom - zly symbiot polaczony z osilkiem nienawidzacym Spider-mana .Super Magneto - pierwszy przeciwnik X-menów
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
08.01.2010 , 09:09
' napisał(a):Darth_Konio, to znaczy ze lubisz postac Ghost Ridera za jego pojazd? zaiste dziwne. Ta postac ma wiele innych atutów do zaoferowania czytelnikom.A co w tym dziwnegość Tak jak Octopusa lubia za macki, Wolverine'a za szpony a Deadpool'a za miecze... mi sie podoba taki plonacy motocykl, bez niego Ghost Rider nie nazywalby sie tak jak sie nazywa i jego aparycja, image i ogólny look (uwazam) bylby slabszy bez tego motocykla. Czepiasz sie gosciu, nie wiem czego.
Wlverine i Spiderman;))
Jakies uzasadnienie? / rzadlo przepraszam, juz dolaczam uzasadnienie. Wolverine zawsze byl moim super-bohaterem nr 1, szpony i generalnie wytzymalosc wymiataja. a Spiderman.. hmm, siec jest totalnie fantastyczna;)) Ok. Przepraszam ;)
05.03.2010 , 21:30
Moi ulubieni BOHATEROWIE :
1 - Spider-Man, poniewaz jest to pierwszy bohater, którego poznalem 2 - Captain America, zawsze go lubilem, nie wiem dlaczego 3 - Hulk - lubie go za to, ze moze zniszczyc prawie wszystko 4 - Colossus - super postac, po prostu nie da sie go nie lubic 5 - Gambit - fajny X-Man z fajnymi mocami Moi ulubieni ZLOCZYN?CY 1 - Venom - zdecydowanie mój ulubiony zly charakter 2 - Kingpin - poniewaz jest wrogiem duzej ilosci bohaterów 3 - Shocker - podoba mi sie jego pikowany strój 4 - Mysterio - fajna postac, dobrze wymyslona 5 - Green Goblin - za to, ze jest jednym z wazniejszych wrogów Spider-Mana
OK to tak:
Heroes'y 1. Spider-Man Noir/Ghost Rider (Daniel Ketch) -Pierwszy to bohater mroczny, bezwzględny, bardzo brutalny, z mocami pająka, rewolwerkiem i booskim kostiumem (dla mnie miodzio), drugi zaś to jak dla mnie ( po dokładnym poznaniu postaci) klasa sama w sobie. 2. Spider-Man/Ghost Rider (Johny Blaze) - pierwszy ma pającze moce i ciekaw? histori?, poza tym podoba mi się z charakterku ,a drugi to też niezły bad guy tylko że bardziej jakoś wolę jego młodszego braciszka 3. Wolverine - Twardziel z ciekaw? histori?, równie bezwzględny co Spider-man Noir i Ghost rider + szpony, szkielet i regeneracja 4. Toxin - Po poznaniu tej postaci stwierdzam że to mój ulubiony symbiot. Symbiot zachowuje się jak lekko szalone dziecko ciekawe świata, zaś Mulligan ma charyzm?. 5. Punisher - Bardzo bezwzględny ale znam go głównie z filmu, jednak i tak bardzo fajny gość jak dla mnie Tam niąej jest sobie Deadpool i Nightcrawler ale to jest Top 5 więc niestety ich nie ma No to jeszcze Villians'y 1. Carnage - hehe jak dla mnie psychol związany z kosmicznym kostiumem który chce doprowadziś do wiecznej rzezi jest przeciwnikiem idealnym ( 2. Venom - Ten też jest fajny jednak od kiedy jego nosicielem jest Mac Gargan wole tego pana wyżej 3.Green Goblin (I) - psychopata, jak dla mnie taki marvelowy Joker z gad?etami o jakich nikt nie ?ni?, dodatkowo nieźle nabroi? w życiu pewnego bohatera... 4. Juggernaut - Mi?so zakute w stal którego nic nie powstrzyma. Jego sięa i masywno?? mocno za nim przemawiaj? 5. Magneto. Też miał z?e intencje, dodatkowo na spokojnie pokonuje Logana przez co rzeczywiście ?ywi? do niego nienawi?? P.S. Edytowałem. Wynika to z tego że ostatnimi czasy pozna?em paru bohaterów nie tylko z komiksów (oprócz Toxina) ale i gier i filmów.
29.05.2010 , 17:29
MARVEL:
Bohaterowie: 1. Spider-Man (Peter Parker) 2. Punisher (Frank Castie) 4. Hulk (Bruce Banner) 5. Wolverine (James Howlett) 6. Daredevil (Matt Murdock) Z?oczy?cy: 1. Venom (Eddie Brock) 2. Morlun 3. Green Goblin (Norman Osborn) 4. Shade 5. Dr. Octopus (Otto Octavius) KOPS: (Uniwersum wzorowane na Marvelu, więc czemu nie?) Bohaterowie: 1. Człowiek-Beton 2. Mr. Gecko 3. Kapitan Polska 4. Człowiek Niewidzialny-Czlowiek 5. Kalmaria Z?oczy?cy: 1. Spoiler-Man 2. Dr. śmiech 3. Karnagia 4. Demonbabcia
25.08.2010 , 20:18
1.spider-man
2.iron-man 3.deadpool 4.ghost rider 5.madrox 6.nightcrawler 7. angel
W?a?ciwie to bardziej znam się na świecie DC, ale tutaj też mam swoich ulubie?ców:)
Pierwsz? postacią jak? pozna?em był Batman i pozostał moim numerem jeden do teraz:)Natomiast drugim był właśnie Spider-man i to jego umieszczam na miejscu pierwszym. 1. Spider-Man czyli jeden z oryginalniejszych bohaterów Marvel. Konwencja jest odpowiednio wyważona więc mamy bohatera tragikomicznego bez przerwy dostającego po czterech literach, jednak zawsz? wychodzącego z opresji, cało?? dopełniaj? świetnie wymyśleni wrogowie:) 2. Ghost Rider demon zemsty i nieposkromiony ?ywio? świetny mroczny antybohater czegó? chcie? więcej. 3. Punisher bohater/antybohater bez mocy polegający na taktycznym geniuszu i uzbrojeniu. Pere?ka:) 4. Silver Surfer postać tragiczna o pot??nej mocy, nieskalana złem zmuszony do tu?aczki po kosmosie pozbawiony pami?ci. Takie historie są najlepsze. I to na tyle nie dam rady wepcha? więcej postaci pozytywnych zawsz? wola?em ciemn? stronę mocy:) 1. Mysterio od zawsze był moim ulubionym wrogiem Spidera choć niekiedy nie mieli na niego pomysłu w komiksie to i tak jest moim ulubionym złoczy?c? takim Scarecrow'em Marvela pos?ugujący się iluzj? by dopił? swego, a tak na marginesie ma fajny kostium:) 2. Carnage czysty szale?czy geniusz zbrodni, wariaci gór?:D 3. Venom drugi ulubiony symbiot rządny zemsty i niepowstrzymany. 4. Lizard czyli uwspó?cze?niona wersja dr Jekill'a i Pana Hyde'a uwielbiam zwłaszcza jak go przedstawili w jednym z komiksów Spectaculara:) 5. Dr Octopus świetna postać również bywa tragiczna, ale wolę myśleć że zginął wtedy podczas walki z Kainem, bo nie lubię powrotów zza grobu. No to by było na tyle:)
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
29.08.2010 , 00:34
Bohaterowie:
1. Spider-Man - nie wiem czemu ale spidey zawsze był moim number 1 jeżeli chodzi o superbohaterów . Bardzo lubięem jego poczucie humoru a zwłaszcza te genialne teksty:D 2. Iron Man - ogólnie za charakter oraz jego geniusz długo długo nic 3. Wolverine 4. Phoenix 5. Nightcrawler 6. Shadowcat Z?oczy?cy: 1. Venom - sytuacja ma się jak ze spider-manem. Nie do końca wiem czemu ale zawsze go uwielbia?em. 2. Carnage - nieobliczalność i okrucie?stwo 3. Magneto 4. Vulture 5. Juggernaut ![]()
Marvel:
^ ^ ^ ^ ^ ^ Bohaterowie: 1.Wolverine,Thor^^,Iron-Man,-Są poprostu cudni.:) 2.Spider-man,Kapitan-Ameryka,-Jak dla mnie prawdziwi bohaterowie. 3.Hulk,Hawkeye-Bo lubie po prostu Avengers. 4.DareDevil,-Jest świetny <3 5.BlackCat,NightCrawler-Ona jest Sexy,On jego poczucie humoru:P ^ ^ ^ ^ ^ ^ Z?oczy?cy: 1.Loki,-Lubie go za to że się nigdy nie poddaaje. 2.Venom,Carange,-Spoko symbioty:D 3.DeadPool,-Po prostu Kozak. 4.Kraven,-Psychopatyczny maniak:) 5.Dr.Doom,-?e zawsze potrafi pokrzy?ować plany FF. 6.Sabretooth-Największy wróg Wolverine'a twardy zawodnik. i tyle.Aha i jeszcze Collosus jak ja śmiałem o nim zapomnie?;)-Cichy i zabójczy kolos.
30.08.2010 , 22:10
Przyda?oby się uzasadnienie<_<
04.12.2013 , 19:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2013 , 20:10 przez Scarlet Spider.)
Ulubieni bohaterowie:
Ben Reilly / Scarlet Spider - zdecydowanie za poświęcenie, miał bowiem w życiu kilka nadarzających się okazji by zastąpić Petera Parkera i przejąc jego życie a mimo to tego nie zrobił. Nie zastąpił go w tym sensie i zawsze Peter mógł na niego liczyć. Był klonem i w zasadzie zawsze akceptował role tego drugiego... Steven Rogers / Captain America - symbol USA i walki o wolność, idealne narzędzie propagandowe. Niestety po Civil War kierunek w jakim scenarzyści rozwijają czy też kierują tą postacią supermistrza mi się nie podoba. Niemniej postać podoba mi się przede wszystkim jako silny i rozważny przywódca, lider Avengers Scott Summers / Cyclops - podobnie jak Captain America, podoba mi się przede wszystkim jako silny i rozważny przywódca. Lider X-Men, w jakimś sensie namaszczony do tej roli przez samego Charles Xavier. Zakochany do reszty w Jean Grey, choć jest to związek burzliwy i tragiczny, to z zaufaniem jego samego Peter Parker / Spider-Man - oczywiste Ulubieni złoczyńcy Eddie Brock / Venom - do historii Planet of the Symbiotes w zasadzie jeden z najciekawszych i uważam najlepszych wrogów Spider-Mana. Niestety potem scenarzyści całkowicie zniszczyli tą postać, najpierw wątkiem raka który miał rzucić nowe światło na tą postać. A potem wątkiem Anti-Venoma, co było już kompletnie nie trafionym uważam pomysłem. Szkoda starego Venoma, bo stary Venom miał klasę i styl. Lubił mieć apetyt na mózg Spider-Mana, w dodatku okazywał się często osobnikiem nieprzewidywalnym i nieokiełznanym. Z czasem zrobił się jednak z niego nawet antybohater co było dobrym posunięciem. Kaine Parker / Kaine - zdeformowany wadliwym procesem klonowania i psychicznie niestabilny a w dodatku tajemniczy. Taki był przynajmniej na początku i to w tej postaci podobało, był przez pewien czas zawsze z boku wydarzeń. Obserwując wszystko z ukrycia, fajnie że scenarzyści pozwoli mu stać sie nowym Scarlet Spiderem i kontynuować w jakim sensie dziedzictwo Bena. Szkoda jednak że fabularnie jak na razie owa jego historie w nowej roli nie rzucają na kolana... Chameleon - za wątek z rodem Kravinoff, kontynuacje w jakimś sensie historii Kraven's Last Hunt Harry Osborn / Green Goblin - najwięksi przyjaciele i najwięksi wrogowie... poza tym nawet po śmierci mącił w życiu Petera Parkera |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|