Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marvel Super Hero Squad
trailer
Co to ma był do cholery !!!!! Wolverine i cała reszta wyglądaję jak jakaś dzieciarnia.
Nie mogli zrobić przynajmniej takiego designu jak w Spectacular Spider-Man.
Odpowiedz
1. Jest to serial na podstawie serii figurek, więc design jest także na nich wzorowany.
2. Ma to był bardziej komedia niż akcja, więc taki design wyglądający trochę jak karykatura nie jest zły.

Ja tylko dopiszę, że głównym wrogiem marvelowskich superbohaterów jest sam Dr. Doom, a burmistrzowi miasta Super Hero City głosu u?yczy sam Stan Lee.

Kreskówka uka?e się jeszcze w 2009 roku.

Odpowiedz
' napisał(a):trailer
Wolverine i cała reszta wyglądaję jak jakaś dzieciarnia.
Serial jest glownie przeznaczony dla mniejszych dzieci, tak samo jak i figurki z serii Super Hero Squad. Tak wogole to animacje nie wyglada zle.
Odpowiedz
Wymiana na linii Sony-Marvel
Jeżeli faktycznie teraz to Marvel/Disney będą dysponować prawami do postaci Spider-Mana w telewizji, to prawdopodobnie w kolejnych sezonach Marvel Super Hero Squad będzie już Spidey. Czyli Marvel nie będzie miał chyba tylko praw do animowanego Daredevila:D.

The Super Hero Squad startuje 19 września w USA. Premierowo zadebiutuj? wtedy 4 odcinki. Póki co możemy delektować się wiadomościami o rewelacyjnej obsadzie - m.in. Steven Blum, Tricia Helfer, Ray Stevenson, Robert Englund, Kevin Sorbo itd.

Odpowiedz
Kto ma prawa do animowanego Daredevila ?
Odpowiedz
Podejrzewam, że skoro nie ma ani Daredevila, ani innych postaci z jego światka to pewnie Fox ma prawa i do filmów i do telewizji. Ciekawe czy Ghost Ridera też się Sony pozbyło, bo i tak z pewnością nie mieli zamiaru robić serialu animowanego

Odpowiedz
Mam tylko nadzieję, że pozwolę twórcom TSSM kontynuować prac? i że serial się nie skończy, co do Hero Squad, to przypominaj? mi ten magazyn z małoletnim Spider Manem, który można u nas kupować, wiecie ten "Spider Man i Przyjaciele", mogęem pomyli? coś w tytule, wyleciał mi o ironio z głowy.
Niemniej poczekam na premier? tego serialu, może okaże się ?mieszny i zjadliwy.
Odpowiedz
?oo rety... tragedia..

To już się zaczęło - pokemonizowanie superbohaterów. Przyznam, że narazie jestem na nie. Jeszcze motyw z Disneyem i naprodukuje się pełno takich kreskówek z superbohaterami marvela w totalnie odrealnionym (czytaj-skierowanym dla dzieci) image'u.
Co dalej? Bohaterowie w wersji manga?? Aa.. tak zapomnia?em, że powstaje coś takiego

Jeśli chodzi o to, że będzie to serial z przymrużeniem oka (nie mówie oczywiście o szacie graficznej) to może jeszcze da rade.

Pożyjemy zobaczymy

ps. Co do tendencji, ażeby superbohaterów ukazał w "krzywym zwierciadle", to odsy?am do serialu "Justice friends" G.Tartakovsky'ego. To (z serialem "Dexter's lab" na czele) bardzo mi się podobało (polecam oczywiście oryginalny dubbing):)
U?miech kosztuje mniej ni? elektryczno??, a daje wi?cej ?wiat?a;D
watch Knife in the water saga
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=zKFauv63p9s

Widzial juz ktos pierwsze odcinki tego "serialu". Ja jestem swiezo po obejrzeniu i czuje sie jakbym obuchem w leb dostal. Cos czuje, ze nie bede w stanie tego ogladac na spokojnie nawet jesli sie totalnie wylacze umyslowo.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości