Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czlowiek-Pajak
Jakos nikt nie zalozyl jeszcze tematu o powstajacym filmie.
Jesli ktos nie wie o co chodzi - zapowiedz: http://www.jackson.boo.pl/zapow_pajak.html
A tu oficjalna strona www.kazetimages.prv.pl
Wesoły świr
Odpowiedz
Ze strony wynika, ze predko sie tego filmu nie doczekamy. Chetnie obejrze polska produkcje z Pajakiem. Ale niezaleznie do tego czy film bedzie udany czy nie, i tak wzbudzil juz sensacje zrobionym do niego kostiumem.
Odpowiedz
No, jak mowilem - ten kostium to wieksze objawienie niz sam film. Komu przyszloby do glowy, ze w polsce da sie zroic takie cos :D
Wesoły świr
Odpowiedz
hmm... no to od siebie moge rzec tyle, ze nie wszystko w zwiazku z omawiana produkcja idzie zgodnie z planem, ale to juz przyczyny na które nie mam wplywu. Jednak kilka wczesniejszych tego typu zabaw nauczylo mnie radzic sobie z trudnosciami :) Utrudniony kontakt z glównym aktorem i deficyt wolnego czasu robia swoje, ale powoli, powoli jakos to idzie naprzód... Niebawem moze uracze Was szkicami koncepcyjnymi bohaterów, jesli to kogos interesuje.... pzdr :)
Odpowiedz
Duuuzy update na http://www.jackson.boo.pl

Przedpremierowo widzialem zwiastun. Krótkie omówienie + PIERWSZE fotki pod tym adresem: http://jackson.boo.pl/zapow_pajak.html
Wesoły świr
Odpowiedz
Jackson,Mar 12 2006, 01:06 napisał(a):Przedpremierowo widzialem zwiastun. Krótkie omówienie + PIERWSZE fotki pod tym adresem: http://jackson.boo.pl/zapow_pajak.html
No, no, no... Jak dla mnie to ten film sie zapowiada nieÄźle :D
Odpowiedz
PLAY >
Odpowiedz
Incognito,Mar 17 2006, 23:18 napisał(a):PLAY >
Tak sie zastanawiam, czy to czasem nie bedzie lepsze niz sam Spider-Man...
Odpowiedz
Incognito,Mar 17 2006, 23:18 napisał(a):PLAY >
Super. Oczywiscie nie bylbym soba, gdybym nie znalazl bledu. Nie mozna "Stawic czolo". Mozna tylko "Stawic czola" ;). Tyle ode mnie.

P.
Odpowiedz
Ja wam powiem tak, to wyglada na mistrzostwo fan filmów, siedze i ogladam i ogladam, i tak w kólko
Odpowiedz
zygmoont,Mar 18 2006, 12:00 napisał(a):Oczywiscie nie bylbym soba, gdybym nie znalazl bledu. Nie mozna "Stawic czolo". Mozna tylko "Stawic czola" ;). Tyle ode mnie.
Slownik zwiazków frazeologicznych, (Marzena Paw, Marcin Wawrzecki, Wojciech Rzehak) wydawnictwo Greg, 2004, wydanie poprawione

Stawiac czolo, stawiac czola - doprowadzac do konfrontacji, przeciwstawiac sie czemus, zetknac sie z czyms. Np. Podróznik stawil czolo nieuchronnemu losowi. Malgorzata napotkala wiele problemów, którym postanowila stawic czola.

;)
Odpowiedz
No nie powiem, bardzo fajnie zrobione, lecz jakos tak rozbawil mnie ten polski jezyk. Z drugiej strony fajnie dobra muzyczka w tle, ale jest tez akcent z innego filmu, bodajze "Matrix: Reaktywcja". A motyw z samochodem zarypisyty.
Odpowiedz
Trailer naprawde swietnie zrealizowany. Doskonaly montaz i genialna muzyka. Najlepszy byl tekst z rekawiczka, po prostu genialny. Naprawde nie moge sie doczekac tego filmu.

PS. zygmoont, odstawiles Ottona, he he he...
Powrót jest tylko jeden i nie króla, tylko jedi.

Odpowiedz
Zwiastun mistrzostwo swiata. Polacy wchodza na rynek fanfilmow i to od razu do pierwszej ligi. ogladac ten trailer mozna bez konca. naprawde gratuluje.

ale
:P
poprawcie grafike 3D. stroj spidera, ktory zaklada aktor nie odbija swiatla tak jak stroj wygenerowany komputerowo :) zmniejszcie reflekty (o rany tak sie to pisze :P ) swiatla w spiderze 3D
tyle z mojej strony

scena z samochodem wymiata :) :spiderman:
szacunek za wasza prace
Odpowiedz
Pod wzgledem techinicznym zapowiada sie dobrze, zobaczymy czy fabularnie wam sie uda. Choc aktorstow, póki co, (calym szacunkiem :)) 'fanfilmowe'.

Jaka jest przewidywana dlugosc filmu?
Odpowiedz
Powiem szczerze, bardzo mi sie podoba, zwlaszcza pod wzgledem realizacyjnym. Jak dla mnie fabula nie musi byc jakos szczególnie wyrafinowana, biorac pod uwage, ze to fanfilm, który korzysta z klasycznego motywu dobry kontra zly. Co do fabuly, to widze, ze akcja rozgrywa sie w jakies szkole (sredniej, wyzszej?) i logicznie rzecz biorac dziewczyna, która gra Dominika Blaszczyk to ukochana glównego bohatera granego przez Krzysztofa Powalke, a polski Electro grany przez Arkadiusza Banasia to klasowy wróg, szkolny rywal Powalki (ciekawe czym jest motywowany, zazdrosc, zemsta czy po prostu wrodzone zlo?) plus Kacper Zamarlo jako czlowiek grajacy role kogos na ksztalt Ezekiela. Zapowiada sie po prostu fajny film, który wizualnie nie odbedzie odbiegal od europejskiego poziomu, mam nadzieje, ze z pewnoscia bedzie przewyzszal polski poziom fanfilmów. Czego zycze i twórcom i Wam :)

PS. W oczach pana Arkadiusza widac dranstwo. :D To dobrze, bo oznacza, ze pasuje na super-lotra :D (bez obrazy, to komplement dla odtwórcy roli :))

PS2. A Incognito, jaka jest twoja rola w filmieć Scenarzysta, rezyser czy ktos inny?

Pozdrawiam
Odpowiedz
Cytat:Jaka jest przewidywana dlugosc filmu?

Cóz - scenariusz ma 22 strony, a z takiej ilosci wychodzilo nam zazwyczaj ok. 35-40 minut filmu.

Cytat:A Incognito, jaka jest twoja rola w filmieć Scenarzysta, rezyser czy ktos inny?

No wiec jestem rezyserem, scenarzysta, montazysta, dźwiekowcem, autorem efektow specjalnych, czesto autorem zdjec, wspólautorem kostiumów, scenografem oraz aktorem. ;) Jak cos pominalem do dorzuc, bo pewnie tym czyms tez ja sie zajmuje...
Odpowiedz
A w Czlowieku-Pajaku kogo graszą Glównego bohatera ?
Odpowiedz
Cytat:A w Czlowieku-Pajaku kogo graszą Glównego bohatera ?

Idac droga Twojej dedukcji - "kogos na ksztalt Ezekiela" ;)
Odpowiedz
ja dopisze jeszcze od siebie jedna rzecz na ktora zwaracam uwage w kazdym fan filmie. mam na mysli dzwiek. sadzac po tym co zobaczylem (a raczej uslyszalem) w trailerze to nie odbiegacie poziomem od Grayson i Batman Dead End. mam glownie na mysli dialogi. w wiekszosci fanfilmow jest to tak ze glosy bohaterow slychac w tle. czyli tak jak to ma miejsce przy nagrywaniu dzwieku mikrofonem umieszczonym przy kamerze.
mam pytanie, macie mikrofon zewnetrzny czy nagrywacie dialogi osobno w studiu?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości