Jackson... Ty żyjesz?
Masz może kontakt z Incognito?
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Czlowiek-Pajak
|
Jackson... Ty żyjesz?
Lepszego niż ty raczej nie. Sprobuj sie skontaktowac z nim przez forum i podane przez niego informacje.
Wesoły świr
17.12.2013 , 11:17
Szkoda że zwiastun nie uchował się na internecie, czyżby sony go skasowało.
17.12.2013 , 11:25
Tak - Kacper już dawno przestał się zajmować fanfilmami, a obecnie, z tego co wiem zajmuje się filmem profesjonalnie. Niestety kontakt urwał się wiele lat temu.
Zwiastun miałem niegdyś na stronie, może uda mi się go dogrzebać, ale nie obiecuję. Z resztą film nigdy się nie ukazał, więc może lepiej nie wspominać czegoś czego nigdy nie zobaczymy w całości ![]()
Wesoły świr
17.12.2013 , 11:28
Wiem że nie zrobiono filmu, ale zawsze można traktować go jako fan trailer, w dodatku był dobrze zrobiony . Ten zwiastun byłby dobrą odrutką na to co teraz wyprawia pewna młodzież polska.
Z ciekawostek - tu obecna filmografia autora http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/11119063
Zdaje się, że na koncie ma już jakieś drobne nagrody. Cytat:Ten zwiastun byłby dobrą odrutką na to co teraz wyprawia pewna młodzież polska.Nie jestem w temacie.
Wesoły świr
17.12.2013 , 12:09
Jestem na filmówce, etiudy robi się na zaliczenie
![]() Lorenzo, już drugi raz wspominasz o tym samym i jestem czegoś ciekaw... odezwij się na pw ![]()
17.12.2013 , 12:22
Wysłałem ci tego priva , ta wiedza boli no nie?
17.12.2013 , 12:30
Boli, boli, później ci odpiszę bo mam za dużo rzeczy na głowie. No faktycznie, mam teraz motywacje żeby znalezc to nagranie, niech dzieciaki mają inspiracje bo im tego wyraznie brakuje
![]()
Wesoły świr
18.12.2013 , 18:35
Ciekawa produkcja
![]() Ogólnie od kilku lat interesuje się amatorską, sztuką filmowania ale i Spider-Man to mój drugi ''konik'' Propo. Mój 1-szy post! Witajcie! (18.12.2013 , 18:35)Mertyr napisał(a): Ciekawa produkcja ![]() Witamy Cie serdecznie Mertyr, mam nadzieje, ze spodoba Ci sie na Spider-Man Online Forum i ze zagrzejesz tu miejsce na dluzej ![]() pozdr
19.12.2013 , 13:46
Jeszcze jedno z dokonań autora http://opium.org.pl/2011/12/29/casting/
Wesoły świr
Dobra przyznam...
Jestem twórcą ''Wiecznego Bohatera''. Sorka za mały wtopik chłopaki... Założe topik bo chciałbym poznać Wasze rady/ opinie.
19.12.2013 , 20:12
Cytat:Po prostu nie chciałem sie przyznać po tym co tu zobaczyłem... Ktoś już chyba ostatecznie się spalił i najlepiej będzie jeżeli zakończy te farsę.
Nie w takim sensie Doctus...
Chodzi o to że się przestraszyłem Waszej reakcji, czy ktoś bedzie chciał mnie słuchać jeszcze... Nie bądź taki... Nie każdy jest odważny, każdy ma prawo sie czegoś przestraszyć... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|