Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czlowiek-Pajak
Jackson... Ty żyjesz?

Masz może kontakt z Incognito?
Odpowiedz
Lepszego niż ty raczej nie. Sprobuj sie skontaktowac z nim przez forum i podane przez niego informacje.
Wesoły świr
Odpowiedz
Szkoda że zwiastun nie uchował się na internecie, czyżby sony go skasowało.
Odpowiedz
Tak - Kacper już dawno przestał się zajmować fanfilmami, a obecnie, z tego co wiem zajmuje się filmem profesjonalnie. Niestety kontakt urwał się wiele lat temu.

Zwiastun miałem niegdyś na stronie, może uda mi się go dogrzebać, ale nie obiecuję. Z resztą film nigdy się nie ukazał, więc może lepiej nie wspominać czegoś czego nigdy nie zobaczymy w całości Smile
Wesoły świr
Odpowiedz
Wiem że nie zrobiono filmu, ale zawsze można traktować go jako fan trailer, w dodatku był dobrze zrobiony . Ten zwiastun byłby dobrą odrutką na to co teraz wyprawia pewna młodzież polska.
Odpowiedz
Z ciekawostek - tu obecna filmografia autora http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/11119063
Zdaje się, że na koncie ma już jakieś drobne nagrody.

Cytat:Ten zwiastun byłby dobrą odrutką na to co teraz wyprawia pewna młodzież polska.
Nie jestem w temacie.
Wesoły świr
Odpowiedz
Jestem na filmówce, etiudy robi się na zaliczenie Smile niemniej, jest to forma sztuki i można z tego wyczarować prawdziwe perełki.

Lorenzo, już drugi raz wspominasz o tym samym i jestem czegoś ciekaw... odezwij się na pw Smile
Odpowiedz
Wysłałem ci tego priva , ta wiedza boli no nie?
Odpowiedz
Boli, boli, później ci odpiszę bo mam za dużo rzeczy na głowie. No faktycznie, mam teraz motywacje żeby znalezc to nagranie, niech dzieciaki mają inspiracje bo im tego wyraznie brakuje Big Grin
Wesoły świr
Odpowiedz
Ciekawostka:

Odpowiedz
Ciekawa produkcja Smile
Ogólnie od kilku lat interesuje się amatorską, sztuką filmowania ale i Spider-Man to mój drugi ''konik''
Propo. Mój 1-szy post! Witajcie!
Odpowiedz
(18.12.2013 , 18:35)Mertyr napisał(a): Ciekawa produkcja Smile
Ogólnie od kilku lat interesuje się amatorską, sztuką filmowania ale i Spider-Man to mój drugi ''konik''
Propo. Mój 1-szy post! Witajcie!

Spidey_welcome

Witamy Cie serdecznie Mertyr, mam nadzieje, ze spodoba Ci sie na Spider-Man Online Forum i ze zagrzejesz tu miejsce na dluzej Big Grin

pozdr
Odpowiedz
Jeszcze jedno z dokonań autora http://opium.org.pl/2011/12/29/casting/
Wesoły świr
Odpowiedz
Dobra przyznam...
Jestem twórcą ''Wiecznego Bohatera''.

Sorka za mały wtopik chłopaki...
Założe topik bo chciałbym poznać Wasze rady/ opinie.
Odpowiedz
Cytat:Po prostu nie chciałem sie przyznać po tym co tu zobaczyłem...

Ktoś już chyba ostatecznie się spalił i najlepiej będzie jeżeli zakończy te farsę.
Odpowiedz
Nie w takim sensie Doctus...
Chodzi o to że się przestraszyłem Waszej reakcji, czy ktoś bedzie chciał mnie słuchać jeszcze...
Nie bądź taki...
Nie każdy jest odważny, każdy ma prawo sie czegoś przestraszyć...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości