18.08.2009 , 16:39
Całkiem ciekawy fanfilm Denerwuje tylko ?e.druga po?owa filmu to powtórka z Green Goblin Last Stand. Wiecie gdzie można obejrzeć drugi odcinek.
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Peters Web
|
18.08.2009 , 16:39
Całkiem ciekawy fanfilm Denerwuje tylko ?e.druga po?owa filmu to powtórka z Green Goblin Last Stand. Wiecie gdzie można obejrzeć drugi odcinek.
Mógłbył napisał coś więcej o fanfilmie, umie?ci? jakieś fotki, plakaty, linki związane z ową produkcj??
Sam z chęci? bym zobaczyć ^^
27.08.2009 , 16:59
Niestety przez mój głupi net obejrzałem tylko do sceny, w której Peter wraca do domu...
Z tego co obejrzałem mogę stwierdziś, ze jest to dobry fanfilm. Szkoda tylko, że nic z dialogów nie rozumiem (no może pare/parena?cie słów) xD Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się obejrzeć owy film do końca ^^
27.08.2009 , 17:14
Na youtubie jest również pierwszy odcinek.
![]() ![]() ![]() ![]() PETER'S WEB sze?cio-częściowa seria filmów akcji z Spider-Man'em napisana i wyreżyserowana przez Roger'a Kinga. Wszystkich 6 filmów w składaję się w cało?? i obejmuj? szeroki zakres fabu?y z oryginalnych komiksów Marvel'a. Ekranizacja serii w cało?ci miała pó?tora roku. Produkcja rozpocząła się w maju 2007. Link do strony o produkcji. Link do czwartej części, gdzie znajdziecie linki także do części poprzednich.
Wrzucam także kilka screenów:
![]() ps. Przepraszam za post pod postem, ale nie mogęem w tamtym dodał zdjęć, gdyż przekroczy?em limit grafik na post ^^ ps2. Zrobiłem edit fotek na jedn? wielk?, bo coś się dzia?o ze screenami i po prostu znika?y... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|