Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ankieta: Wszystko sie zmieni na gorsze!
Ankieta jest zamknięta.
Tak!
0%
0 0%
Nie, bedzie o niebo lepiej!
0%
0 0%
Nic mnie to nie obchodzi!
0%
0 0%
Razem 0 głosów 0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marvel u Disney'a
Stary rysunek ale chyba jasnowidza....Incredible Hulk Duck!

Jak sądzicie co się zmienił Czy teraz będziemy mieli cukierkowy, ró?owy świat Marvela czy wszystko zostanie po staremu, a może doczekamy się ekranizacji większej ilości przygód bohaterów w filmach fabularnych i animowanych?
Specjale z UK - Colossus i Juggernaut - szczegóły strona 417 post #8330
Odpowiedz
Otatnimi czasy historie byly mega b??che ,to teraz będą chyba o tym jak Peter bedzie sie trudzil ,zeby zwrocic dług cioci May i bedzie jej polerowal porcelan? .
Odpowiedz
Ha ha ha ha ha...:lol: dobre....a na koniec wykona jakąś piosenk?, z ta?cz?cym Sandmanem w tle i z pięknym układem choreograficznym...Pokaz flagi USA i The End.
Odpowiedz
Lol, przecie Disney stoi tez za powazniejszymi filmami (PotC, LOST) więc nie widze problemu, by było na gorsze....
Odpowiedz
Ale i tak mi się to nie podoba . Jakie? dzikie fuzje . Ogólnie #$@@% mnie ostatnio te posuni?cia , filmy jakie robić i takie sprawy .
Odpowiedz
Uwa?am podobnie jak kolega Stachu-Man, mogę zaczął produkować filmy typu Hannah Montana, czy inne qrestwo. Nie wiem co strzeli?o do głowy Marvelowi...czy już tak było krucho z kasę?
Joe Q. powiedział na swojej stronie że jedyna różnica to taka, ze teraz pracuje z Uszami Myszki Miki na głowie a poza tym nic się nie zmieniło....albo chce uspokoi? albo jest aż tak źle i napomknienie o uszach ma sk?ania? do przygotowania się na wielkie zmiany przez duże W.

Cholera!
Odpowiedz
Może Hannah Montana wstępi Avengers (którychkolwiek), zresztą nawet brak mi słów co do post?powania ludzi z Marvela, mam nadzieje, że nie odbije się to na serialach animowanych i filmach. Tylko co będzie, jak dostaniemy wersję "Króla Lwa" w wykonaniu herosów Marvela, Spidey jako Simba.:)
Odpowiedz
Moze sie nic nie zmienic lub wiele i np bedzie mniej przemocy w komiksach lub zabijania - Punishera dni bed? policzone;]
Odpowiedz
Cytat:mogę zaczął produkować filmy typu Hannah Montana
Cytat:np bedzie mniej przemocy w komiksach lub zabijania - Punishera dni bed? policzone;]

Do robienia Hanny Montany nie potrzebowali Marvela - potrzebuj? go, żeby umocni? swoją pozycje w innym targecie dlatego nic się nie zmieni. Zresztą Disney zawsze miał filmy, seriale skierowane do różnej grupy odbiorców. Prawda jest taka, że pewnie praktycznie nic nie ulegnie zmianie - oprócz tego, że Marvel będzie dysponować większą gotówk?.

Odpowiedz
Wszystko ok.

tylko czy aby Disney nie będzie miał wiekszej swobody i decyzyjności co i jak będzie nakr?cane?
Wydawało się że Marvel dobrze stoi z kasę...
Odpowiedz
Cytat:tylko czy aby Disney nie będzie miał wiekszej swobody i decyzyjności co i jak będzie nakr?cane?
Co - pewnie tak. Za kilka lat będą wspólnie ustala? czy kręcił Doctor Strange'a czy Ant-Mana:P.
Jak - raczej nie, bo pracownicy Marvela mają pozostał na swoich stanowiskach, czyli Marvel Studios się nie zmieni.

Cytat:Wydawało się że Marvel dobrze stoi z kasę...
No i tak jest, ale skoro obydwie firmy widziały same pozytywy w takiej transakcji, więc czemu mieliby tego nie zrobił.

Odpowiedz
Być może to jeszcze ?wierza "rana", która na razie nie dodaje uroku...ale jak się zagoi czyt. zapomnimy i nic się nie zmieni to będzie naprawde z dum? noszona blizna....

czyli robimy to co nasz rząd po 1.09.1939 pożyjemy i zobaczymy.:)
Odpowiedz
Wiecie jak jest jo?..... kryzys
Odpowiedz
Jaki kryzys jak Disney wydał 4 mld (MILIARDY) zielonych! Gdzie tu kryzys?
Odpowiedz
Marvel ogólnie ostatnio po wi?krzo?ci odwala? cha?? ,więc ta fuzja raczej im w tym nie przeszkodzi. B?d? dalej trzepali kase na ma?ych dzieciach , i od czasu do czasu (baardzo duże odst?py) wydadz? coś na prawde inetesującego .
Odpowiedz
Jestem ciekawy jak praca marvela z disneyem będzie wyglądała w przy?o??i ,takie klasowe wydawnictwo z tyloma markami typ ironman, spider-man,hulk<_<

Spider-Man,X-men. 

Odpowiedz
Kryzys jest tylko on polega na tym, że wyprodukowali czegoś za dużo i to się nie sprzedażo więc nie robić tego dalej puki to się nie sprzeda i ci co pracowali w zakładach tworzących to coś mniej zarabiaj? bo tego nie robił...
Ale to dziwnie "brzmi", nieprawda?? ^^

A wracając do tematu:
Może będzie źle, może jednak bardzo dobrze. Disney potrafi wydał sporo kasy na zrobienie filmu, robić także fantastyczne animacje więc może kiedyś zobaczymy tak fantastyczny marvelowski film jakiego świat jeszcze nie widział. Może jednak potraktuję bohaterów jako coś dla dzieci i zrobić shit...
Pożyjemy, zobaczymy.
Odpowiedz
W?aśnie tego się obawiamy...Stihów dla samych dzieci....:(
Odpowiedz
Hah zobaczcie to;)

http://www.worth1000.com/contest.asp?conte...;page=1#entries

Niektóre arty naprawdę wyglądaję fajnie.

"Who said anything about killing you? All I have to do is rip out your rib cage, lungs and stomach so I can get at my baby. You're welcome to what's left."

- Carnage

Odpowiedz
Co się z tym Marvelem dzieje?Disney go kupuje,rządzi jakiś idiota (Quesada)...Gdzie to pot??ne wydawnictwo z dobrymi komiksami,honorem,klimatem...Trudno powiedziec ale na serio się boją o Marvela.
Ja także obawiam się shitów dla ma?ych dzieci.Disney do tej pory robić filmy,komiksy raczej dla dzieci.
Ale jak powiedział G?dziu:Pożyjemy, zobaczymy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości