' napisał(a):Hah zobaczcie to;)
http://www.worth1000.com/contest.asp?conte...;page=1#entries
Niektóre arty naprawde wygladaja fajnie.
Dobre, mi naprawde spodobal sie ten filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=uyYb_r4cZHE
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Ankieta: Wszystko sie zmieni na gorsze! Ankieta jest zamknięta. |
|||
Tak! | 0 | 0% | |
Nie, bedzie o niebo lepiej! | 0 | 0% | |
Nic mnie to nie obchodzi! | 0 | 0% | |
Razem | 0 głosów | 0% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Marvel u Disney'a
|
' napisał(a):Hah zobaczcie to;) Dobre, mi naprawde spodobal sie ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=uyYb_r4cZHE
16.09.2009 , 09:49
Jednak wszystkim udzielil sie pogrzebowy nastrój na wiadomosc o Disney Marvel.:)
dobre
Specjale z UK - Colossus i Juggernaut - szczegóły strona 417 post #8330
16.09.2009 , 18:15
' napisał(a):Jednak wszystkim udzielil sie pogrzebowy nastrój na wiadomosc o Disney Marvel.:)Wszyscy boja sie shitów dla malych dzieci.Dlatego tak jest.
16.09.2009 , 18:31
yyy.... no to chyba bylo jasne od poczatku.
23.09.2009 , 21:23
Nie sadze by owa zmiana i rola Disneya wplynela jakos mocno na zmiane charakteru obecnie wydawanych przez Marvel komiksów. Tak wiec uwazam ze powinnismy byc spokojny i o zadnym cukierkowym swiecie ala Disney w komiksach mowy byc nie moze. Gdyby jednak zdarzylo sie tak ze Disney mocno bedzie ingerowal w to co jest wydawane wtedy bedzie to oznaczylo koniec dla Marvela, a tego chyba nikt nie chce.
13.11.2009 , 13:25
W komiksy raczej wtr?cał się nie powinni ale jak już gdzień pisaćem myśl? że jakiś Disneyowski film dla młodszych odbiorców o którym? z bohaterów może powstał, co gorsza jak będzie to coś w stylu HIGH SCHOOL MUSICAL z ta?cz?cymi Herosami... Na przykład XAVIER'S SCHOOL MUSIACAL...:lol:
"Wierzę, że to co cię nie zabije, uczyni cię... dziwniejszym."
28.11.2009 , 12:25
Filmik pokazujacy czego mozna by sie spodziewac jak Disney chcialby zabrac sie za filmy o bohaterach z Uniwersum Marvela:P
http://www.youtube.com/watch?v=ZIJvECLL5NY...feature=channel ![]()
29.11.2009 , 11:04
Ten filmik ukazuje nam raczej taka satyre pokazujaca Wolverina z troche innej strony ale jednoczesnie nawiazujace do tej kwesti jezeli chodzi o kupno Marvela przez Disney'a.
21.12.2009 , 18:30
Swietny filmik, ale mam nadzieje ze do czegos takiego nie dojdzie.
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
29.12.2009 , 09:55
Ja wlasnie takich rzeczy sie obawiam .Potem pewnie Hannah Montana zostanie nowa Ms. Marvel . Nick Jonas zostanie nowym Iron Manem a Zac Efron bedzie robil za Spider-mana .
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
04.02.2010 , 08:25
' napisał(a):Ja wlasnie takich rzeczy sie obawiam .Potem pewnie Hannah Montana zostanie nowa Ms. Marvel . Nick Jonas zostanie nowym Iron Manem a Zac Efron bedzie robil za Spider-mana . Zac Efron jest glównym kandydatem do roli Spidera. Juz naprawde nie wiem co sie dzieje z tym Marvelem.
"TO NIE JEST COŚ, CO LUBIĘ ROBIĆ... TO COŚ, CO PO PROSTU TRZEBA ROBIĆ" (Punisher)
Dobrze wiedziec, ze teraz tabloidy i inne brukowce sa wyznacznikiem prawdy.
Juz nie wspominajac o tym, ze Marvel wlasciwie nie ma nic do gadania w sprawie obsady Spider-Mana i czemu wszyscy boja sie Efrona, który of course i tak nie bedzie gral Spider-Mana. Podobnie jak R. Pattison i reszta tego typu gwiazd. Nie ma to jak miejskie legendy.
02.03.2010 , 18:29
Znalazlem swietny (Wedlug mnie) obrazek . Gdyby miala powstac ekranizacja Sub-Mariner-a , to nie chcialbym aby tak wygladala .Finding Namor
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|