Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Amazing Spider-Man
Serioza? Taką masz Legitymację? Super!
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Odpowiedz
Polajkowane Smile Doceniam starania każdego, kto pragnie popularyzować postać Spider-Mana.
Odpowiedz
Śledzi ktoś z forum reboot Amazinga? Przyznam szczerze, że pierwsze 3 zeszyty przeczytałem zupełnie bez wypieków na twarzy i chyba nawet Superior wciągnął mnie bardziej. Cisza w tym wątku zdaje się również sugerować, że szału nie ma.
I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
Odpowiedz
Ja naturalnie czytam, ale rzeczywiście szału nie ma. Są dobre rzeczy w tych historyjkach, ale to już nie ta sama magia, co kiedyś. Civil War, Back in Black, ba Saga Klonów. Niezależnie od kontrowersji, jakie wywoływały te wydarzenia, miały one w sobie klimat, który głęboko zapadał w pamięć. Teraz tego wyraźnie brakuje - najnowsza seria to taka lektura, która jako komiks jest nawet niezła, ale szybko się o niej zapomina. Taka jest moja opinia na temat tego, co dzieje się aktualnie w świecie Spider-Mana.
Odpowiedz
Może to efekt tego, że fabuła dopiero się zaciska i brak jest jeszcze dużych wydarzeń. Po 3 zeszytach mimo wszystko nie da się powiedzieć wiele. Pokładam spore nadzieje w Spider-Verse szczególnie, że tematyka wielu różnych Spider-Manów na raz jest bardzo... moja.
I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
Odpowiedz
(07.06.2014 , 12:35)Dawidos napisał(a): Polajkowane Smile Doceniam starania każdego, kto pragnie popularyzować postać Spider-Mana.

Mnie Też?
Odpowiedz
(28.06.2014 , 17:21)Spider-Kapi napisał(a):
(07.06.2014 , 12:35)Dawidos napisał(a): Polajkowane Smile Doceniam starania każdego, kto pragnie popularyzować postać Spider-Mana.

Mnie Też?

Ciebie akurat nie ;>
Odpowiedz
Hej! Sad Sad Sad

PS: Skąd możesz wiedzieć, Dawidos to pisał, nie ty. Dodgy

A tak w ogóle, gdzie teraz we Wrocławiu można kupić komiksy o Spider-Manie?
Odpowiedz
(08.07.2014 , 15:07)Spider-Kapi napisał(a): Skąd możesz wiedzieć, Dawidos to pisał, nie ty. Dodgy

Mam z nim dobre układy ;>

Co do Twojego pytania - szukałem odpowiedzi w sieci na innych forach, ale nic nie znalazłem. Pozostaje Ci albo internet, albo szukanie w kioskach/salonach prasowych tomów z Pająkiem wydawanych w ramach WKKM.
Odpowiedz
Poszukam, ale wpadłem na pomysł, by pisać i rysować własne.
Odpowiedz
Zatem czekamy na efekty pracy ^^

btw. Dawidos nas zabije za ten offtop Big Grin
Odpowiedz
He, he, no tak.

Nie zabiję za ten off-top, ale rzeczywiście należy go skończyć - Dawidos
Odpowiedz
Nie łapię. Co znaczy to co mi napisałeś (przy okazji: jak?)?
Odpowiedz
Chciałbym się zapytać czy pierwszy tom amazing spider man jest wart kupienia, pytam się też ogólnie szukam jakieś fajnej, dobrej historii ze spider man'em najlepiej jakby rysownikiem był Ramos, ponieważ za dziecka miałem dwa komiksy gdzie właśnie Ramos rysował i teraz mam sentyment do niego, także proszę o pomoc.
Odpowiedz
Pierwszy tom jest wart kupienia zdecydowanie. Jeśli zaś się rozchodzi o Ramosa to chyba trzeba by sprecyzować czy Humberto czy Rodney czy Jay. W takiej jednak sprawie to chyba google lub http://marvel.wikia.com/Main_Page bo ja aż tak szczegółowo nie patrze na komiks.
Odpowiedz
Chodzi mi o Humberto
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości