Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spiderman w wersji tureckiej
Siema nie wiedzialem, gdzie wsadzic ten temat, ale z racji tego ze to forum o Spiderze, i na dodatek film, to wsadzilem ten temat tutaj... w sumie jako ciekawostke.

Otóz ostatnio, znalazlem w necie info, ze turcy zrobili film w którym wystapil Spiderman. Malo tego wystapil tez Kapitam Ameryka. A jakby tego bylo malo, to Spiderman byl zly:p Normalnie hardzior jak nic.
Ponizej plakat z tego filmu:

"Fabula przedstawia sie tak: zly, sadystyczny Spiderman (!!!) z pomoca swoich poddanych terroryzuje Istambul. Na odsiecz umeczonym obywatelom przychodzi Kapitan Ameryka wraz ze swoim kumplem z Meksyku - El Santo. Tak, tak - amerykanski superheros poprosil o pomoc legendarnego wrestlera.
"
Tu mozna obejrzec urywek

ps. A tu artukul zródlowy, który przedstawia opisy, takich "perelek", jak ten wyzej wymieniony film:p
U?miech kosztuje mniej ni? elektryczno??, a daje wi?cej ?wiat?a;D
watch Knife in the water saga
Odpowiedz
Huh... a myslalem, ze po zobaczeniu Power Rangers Spider-man'a nic dziwniejszego nie zobacze, a jednak.
Odpowiedz
No ja tez.. Rzez, co nie??:P
Nawet nie mam zamiaru patrzec na to, ale wiem, ze sa koneserzy takich filmów:)
Odpowiedz
"Koneserzy", nie rozumiem jak cos takiego moze sie komus podobac, wiem, ze sa rozne gusta, ale, zeby az tak rozne.
Odpowiedz
Na wszystkie diably tego swiata, co to ma byc?! xD
To, to przekracza wszelkie granice ludzkiej wyobrazni! Nie no, z jednego z najwspanialszych superbohaterów zrobic zloczynce? Czego oni sie nawdychali? Jeszcze ten plakat. Cóz za idalne polozenie oczodolów xD
Odpowiedz
Mocna rzecz, nieprawdaz??

Cytat:"Koneserzy", nie rozumiem jak cos takiego moze sie komus podobac, wiem, ze sa rozne gusta, ale, zeby az tak rozne.
Sa jak w morde strzelil. Jedni zbieraja rybki a drudzy hoduja znaczki:p A tu prosze:D
Odpowiedz
To obejrzyj sobie Supermana w wersji indyjskiej - lot z Lois Lane czy tez raczej Spider-Woman/girlfriend - POWALA Efekty specjalne na kolana:rolleyes: no i tak muzyka :blink: no i taniec ;]

http://www.youtube.com/watch?v=tWq1nloyFf8
Odpowiedz
Ogladalem to dziadostwo,i dla mnie to zenada jak ludie moga takie filmy robic ten kto ten film robil ma nastukane we lbie.I jak ktos móglze Spiderka zrobic Villaina ocena 0/10
Odpowiedz
' napisał(a):To obejrzyj sobie Supermana w wersji indyjskiej - lot z Lois Lane czy tez raczej Spider-Woman/girlfriend - POWALA Efekty specjalne na kolana:rolleyes: no i tak muzyka :blink: no i taniec ;]

http://www.youtube.com/watch?v=tWq1nloyFf8
Te efekty specjalne sa "boskie" i do tego ten taniec, az "chce sie ogladac".
Odpowiedz
Takiego gówna dawno nie widzialem.Dla autorów wspólczucia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości