Liczba postów: 34
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jakim wrogiem chcialbys byc? Ja Lasherem. Symbiot rzadki, zielony (Mój ulubiony kolor), ma takie same moce jak Venom (Nie musze sie martwic jak zaatakuje Spidey'ego z zaskoczenia) i najlepsze- Macki! Octopus mi nie podskoczy :P.
A jak jest wasz ulubiony super-zloczyncał
Mozecie sie wypowiedziec w tym temacie!:spider_hot:
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Yyy... Octomember!
Octavius:D
Dock Ock
Czyli Otto Octavius. Dlaczegoś Wróg potezny, sprytny, silny i... lojalny XD. No coś Ratowal Spideya, gdy ten mial wirusa XD.
Liczba postów: 83
Reputacja:
0
26.11.2009 , 21:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.11.2009 , 21:14 przez Logan1995.)
Chyba Electro, albo Puma
Electro - ma fajne moce, moze unosic sie na fali energii, jest jednym z najbardziej nielubianych (przez Spidera) czarnych charakterów, kiedys nawet zmusil Spidera do zalozenia specjalnego stroju. Ogólnie jest fajny, tylko troche za szybko daje sie pokonac
Puma - Ma honor, jest twardy, silne, inteligentny i wogule wedlug mnie historie z nim sa najlepsze
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Z Marvela niezbyt ,ale tak ogólnie to chyba najbardziej chcialbym byc Jokerem . On byl chociaz szczesliwy .
Liczba postów: 578
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja chcialbym byc Juggernout'em,jego sila niszczycielska jest wspaniala jak rusza to malo co jest wstanie go zatrzymac.
Mama 2 komiksy gdzie Spider-Man pojedynkuje sie z Juggernout'em,Spider ma to w swiadomosci ze jest na przegranej
pozycji,ewentualnie zostaje mu spryt.
Spider-Man,X-men.
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Ale pomysl ,ze jako Juggernout bylbys kompletnie spalony u lasek ;p
Liczba postów: 34
Reputacja:
0
No ale zawsze mial by Harley Quinn :P. A tak na serio to jednak wracam do starego dobrego Mysterio bo Lasher jest malo popularny...
Liczba postów: 890
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Venom - gdyż ma umiejątności nabyte od Spider-Mana
Electro - nie musiał bym zmieniać kanałów w TV za pomoc? pilota :lol:
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Green Goblin 2, wersja z filmu "Spider-Man 3". Dlaczegoś Dla mocy i tego jakże niesamowitego sprz?tu (ahh... ta deska ^^)
Liczba postów: 943
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja ch?tnie był bym Carnage-m . Jest zwinny , silny i zabójczy .
Lub pasować by mi też Bullseye .Mógłbym zabi? kolesia obci?tym paznokciem .
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
Liczba postów: 539
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o moce, to wybieram Shriek. Oprócz możliwości lewitacji, zwiększonej sięy i rzucaniem sonicznych promieni, otrzymuj? również wyzwalanie w ludziach najbardziej pierwotnych instynktów. Mógłbym tą metod? przeprowadziś wiele ciekawych eksperymentów socjologicznych.:)
W kwestii aparycji, pozostan? przy swoim obecnym wizerunku.